Srovnávače zboží

Srovnávače zboží slouží jako agregátory nabídky zboží z různých e-shopů. V České republice je jedničkou mezi srovnávači zboží Heureka.cz, následována Zboží.cz. Mezi další významné web patří například Srovnanicen.cz, Hyperzbozi.cz nebo Hledejceny.cz. Na této stránce si můžete prostřednictvím článků našich specialistů rozšířit obzory v problematice srovnávačů zboží.

Úzkou spojitost se srovnávači mají také PPC kampaně.

Co jsou místní neplacené záznamy Google a jak je nastavit

Místní neplacené záznamy jsou rozšíření v Google Merchant Center vhodné pro e-shopy, které mají zároveň jednu nebo více kamenných poboček. Díky nim říkáte Googlu, kolik a jaké produkty máte aktuálně na pobočce. Google umí tato data využít a lokálně uživateli zobrazit, že hledaný produkt může zakoupit v nedaleké pobočce, kde je aktuálně skladem. Všechny prokliky na produkty v rámci místních neplacených záznamů jsou zdarma.

Číst více

Odstraňte častou příčinu zamítnutých produktů v Google Platformách

Vidíte v rámci Google Merchants Centra (dále jen GMC) chybu „Pro tento cíl není nastaven styl CSS“ (CSS not selected for this destination)? Tato krkolomně přeložená věta znamená, že pokud využíváte CSS partnera, musíte si v panelu CSS zvolit, že daného partnera chcete využívat i pro Google Platformy. V článku vám ukážeme správný postup.

Číst více