Eshopista

Eshopista je otevřenou diskusní platformu, která přináší praktické zkušenosti internetových podnikatelů. Díky konceptu moderované diskuse 1 na 1 nabídne unikátní pohled na úspěšné i neúspěšné příběhy diskutujících, které doposud nebyly veřejně prezentovány. Posluchač díky tomu získá nejen inspiraci pro vlastní podnikání, ale především konkrétní poznatky o fungování české e-commerce.

Zajímají vás i další akce podobného typu? Pak navštivte rubriku Školení a workshopy, kde se můžete dočíst o proběhlých i nadcházejících e-commerce událostech.

Jak probíhal Eshopista o B2B v e-commerce

Zářijový Eshopista se takřka po roce opět vrátil do krásných prostor Art & Event Gallery Černá labuť. Téma eventu jsme nevybrali náhodou. Už dlouhodobě totiž sledujeme zvýšené investice B2B hráčů do e-commerce. Proto věříme, že jde o velmi aktuální téma. Přečtěte si, co na akci zaznělo.

Číst více

Budoucnost B2B je v e-commerce. Eshopista v září prozradí, jak na ni

E-commerce byla dlouhou dobu doménou zejména B2C firem, pro které šlo o skvělou příležitost ke kontaktu s běžnými spotřebiteli. To se však rychle mění. Jak prozradí další díl úspěšného diskusního cyklu Eshopista, B2B e-commerce patří mezi nejrychleji rostoucí sektory. Hlavní program akce odpoví na to, co přináší investice do digitalizace společnosti, v čem se liší marketingová strategie nebo jak řešit časté bariéry B2B firem v online světě.

Číst více