Eshopista

Eshopista je otevřenou diskusní platformu, která přináší praktické zkušenosti internetových podnikatelů. Díky konceptu moderované diskuse 1 na 1 nabídne unikátní pohled na úspěšné i neúspěšné příběhy diskutujících, které doposud nebyly veřejně prezentovány. Posluchač díky tomu získá nejen inspiraci pro vlastní podnikání, ale především konkrétní poznatky o fungování české e-commerce.

Zajímají vás i další akce podobného typu? Pak navštivte rubriku Školení a workshopy, kde se můžete dočíst o proběhlých i nadcházejících e-commerce událostech.

TZ: Červnový Eshopista se zaměří na sílu ponákupního vztahu se zákazníkem

Vzhledem ke zvyšujícím se nákladům na reklamu, náročným zákazníkům a rostoucí zahraniční konkurenci kvůli nástupu marketplaces už nestačí jen získávat nové klienty. Klíčové je naopak umět se zákazníkem efektivně pracovat poté, co vstoupí do vaší databáze. Další díl konference Eshopista, která proběhne již v úterý 11. června 2024 od 14 hodin v pražském Zenworku, se zaměří na praktické ukázky a nápady, jak správně pracovat s nástroji pro sběr dat a komunikaci. Ukáže, jak vyvážit emoce značky s výkonnostními cíli a nezapomene ani na community management a obsahovou strategii. Dozvíte se o reálných problémech, úspěšných příkladech i poučných nezdarech a získáte návod, jak dlouhodobě sledovat a vyhodnocovat zdraví vaší zákaznické databáze.
Číst více

TZ: Jak psychologie ovlivňuje reklamu a e-commerce? Na její etické využití se zaměří březnový Eshopista

Co uživatele motivuje ke kliknutí na digitální reklamu? Jak se potenciálním zákazníkům zapsat do podvědomí? Čím vším může e-shop ovlivnit nákupní chování svých návštěvníků? A nakolik dokáže font ovlivnit volbu? Na etické využití psychologie v reklamě se zaměří konference Eshopista, která proběhne v úterý 5. března 2024 v pražském kině Přítomnost. Vystoupí na ní psychologové, influencer Kovy i zástupci z firem Alza, Behavio Labs, Blueglue, Niceboy či Trenýrkárna. Vstupenky jsou k dostání na www.eshopista.cz.
Číst více

Jak probíhal Eshopista o B2B v e-commerce

Zářijový Eshopista se takřka po roce opět vrátil do krásných prostor Art & Event Gallery Černá labuť. Téma eventu jsme nevybrali náhodou. Už dlouhodobě totiž sledujeme zvýšené investice B2B hráčů do e-commerce. Proto věříme, že jde o velmi aktuální téma. Přečtěte si, co na akci zaznělo.

Číst více

Budoucnost B2B je v e-commerce. Eshopista v září prozradí, jak na ni

E-commerce byla dlouhou dobu doménou zejména B2C firem, pro které šlo o skvělou příležitost ke kontaktu s běžnými spotřebiteli. To se však rychle mění. Jak prozradí další díl úspěšného diskusního cyklu Eshopista, B2B e-commerce patří mezi nejrychleji rostoucí sektory. Hlavní program akce odpoví na to, co přináší investice do digitalizace společnosti, v čem se liší marketingová strategie nebo jak řešit časté bariéry B2B firem v online světě.

Číst více