SEO a linkbuilding

SEO je soubor technik pro optimalizaci pozice vašeho e-shopu nebo webových stránek ve vyhledávačích (Google, Seznam, další), kde je cílem dostat se na přední místa vyhledávání. K tomu pomáhá také linkbuilding, jehož účelem je získat dostatek kvalitních odkazů na vaše stránky z webů třetích stran.

Dalším způsobem, jak na váš web přivést nové návštěvníky, je například displejová neboli bannerová reklama.

Jak tržby Topenilevne.cz vyrostly o 50 % díky SEO

S e-shopem Topenilevne.cz jsme začali kontinuálně spolupracovat na optimalizaci webových stránek a zpětných odkazů na přelomu roku 2018/2019. Naším cílem bylo především zlepšení přirozené návštěvnosti z neplaceného vyhledávání, se kterou úzce souvisí i zlepšení pozic ve vyhledávačích Google a Seznam. Samozřejmě jsme se soustředili i na lepší pokrytí důležitých klíčových slov, aby klientův web mohl být ve výsledcích vyhledávání zobrazen na širší spektrum vyhledávacích dotazů.

Číst více

Odhalte včas problémy a řešení SEO u obsahu tvořeného JavaScriptem

Při SEO auditech u klientů často narážíme na problém, že obsah webů je ve velké míře vložen JavaScriptem. To brání vyhledávačům indexovat části webu, protože nedovedou obsah přečíst. Vy tím přicházíte o návštěvnost. Zatímco Google s tím umí do určité míry pracovat, Seznam obsah vložený JavaScriptem většinou ignoruje. V článku vám vysvětlíme princip fungování a poradíme, jak tento problém řešit.

Číst více