Ze života ACOMWARE

V ACOMWARE dnes pracuje přes 30 specialistů – to znamená spustu školení a událostí, o které se s vámi rádi podělíme. V této sekci proto najdete aktuální novinky z naší firmy, například i formou testů, které ověří vaše znalosti o e-commerce a internetovém marketingu.

Podívejte se také na případové studie, které prezentují výsledky našich klientů.

Recept na zdravé a spokojené zaměstnance? Toto funguje nám

Před nějakou dobou jsme s kolegyněmi rozebíraly různé preventivní prohlídky, na které nechodíme hlavně z toho důvodu, že prostě a jednoduše stále odkládáme objednání se. No a tak se zrodil nápad vytvořit u nás Akademii zdraví. K preventivním prohlídkám jsme připojili ještě další tři části, každé z nich přiřadili bodové hodnocení a udělali z toho soutěž. Pak přišel koronavirus a my museli začátek posunout. Od června jsme ale již všichni v kancelářích, a tak jsme mohli začít!

Číst více

Rozhovor: Jak vnímají Acomware uchazeči o zaměstnání?

Lidé mají pro další směřování naší firmy obrovský význam, právě proto klademe důraz na to, aby už první kontakt v podobě přijímacího řízení probíhal přátelsky, férově a za transparentních podmínek. Přečtěte si rozhovor s našimi zaměstnanci, Víťou Kališem, PPC Specialistou a Luckou Koutníkovou, která pracuje na pozici Art Director, kteří se podělili o své první i druhé dojmy z Acomware.  

Číst více