ShopExpo: Proč v červnu vyrazit do Ostravy?

boris_rennerŘady tuzemských e-commerce konferencí letos rozšíří ShopExpo konané 4. a 5. června v Ostravě. Co nás zaujalo v rámci programu a s čím vystoupí naši odborníci? + sleva na vstupné

ShopExpo vyrazilo do boje s poměrně odvážným podtitulem „konference, která vás posune“. Zda se pořadatelům podaří toto heslo naplnit, budeme moci posoudit až začátkem června. K rozhodnutí, zda si ještě na poslední chvíli pořídit vstupenku, vám může pomoci náš rekapitulační článek s představením akce i všech aktivit, které zde pro vás ACOMWARE připravuje.

Přednášející z ČR i zahraničí

Pokud vás na ShopExpo něco s jistotou zaujme, je to již místo konání – ostravský GONG v prostorách bývalého plynojemu se řadí mezi nejzajímavější konferenční prostory u nás. Má navíc praktickou výhodu: poskytuje dostatek místa nejen pro přednášky či workshopy, ale díky zasazení do prostředí bývalých železáren také pro veškerý doprovodný program. Ne náhodou zde probíhá festival Colours of Ostrava.

Tip: S ACOMWARE získáte slevu 30 % na vstupné – při registraci jen zadejte kód acomware

Program prvního ShopExpa zdobí zvučná zahraniční jména. Představí se například Matt Lee, který působil jako UX poradce v Amazonu a Zappos Family, podílel se na vývoji Xboxu v Microsoftu a v současnosti se věnuje UX průzkumu na serveru Booking.com. Těšit se můžete také na manažerku a konzultantku Kristinu Mausserovou, která je průkopnicí digitálních strategií. Většina přednášejících ale samozřejmě pochází z České republiky – mezi těmi potvrzenými se objevují jména jako Jan Řežáb, David Špinar, Pavel Zima a další.

2 sály, 6 školících místností

Jednotlivé přednášky budou rozděleny do dvou hlavních sálů – ten větší pojme až 1 500 diváků, menší zhruba 300. Souběžně poběží také desítky workshopů v celkem 6 školicích místnostech. Návštěvníci mohou dále využívat zbylé prostory ostravského GONGU, v nichž budou připraveny stánky partnerů, speed dating nebo zajímavé soutěže.

V ceně vstupenky na akci je také kompletní občerstvení – veškeré jídlo, pití, využívání kávových stanovišť nebo speciální konferenční pivo uvařené v Beskydském pivovárku. Čtvrteční večer pak zpříjemní koncerty skupin Buty a Mňága a Žďorp, které se podobně jako zbylý program uskuteční přímo v areálu ostravského GONGu.

Odpočinek i kvíz o hodnotné ceny

Na akci samozřejmě nebudeme chybět ani my jako jedni z partnerů konference. Na našem stánku najdete možnost odpočinout si na pohodlných gaučích, dobít telefon nebo si zahrát online kvíz o hodnotné ceny. Naši specialisté se pak pro změnu pokusí rozšířit vaše obzory prostřednictvím přednášek či workshopů, které na akci připravujeme. Podívejte se, které vás zaujmou – a nezapomeňte se na www.shopexpo.cz vyjádřit, pokud se některých chystáte zúčastnit.

E-mailová komunikace jako účinný nástroj k retenci

43-Penkala-J-1Jan Penkala – 4. června 17:30–18:00 (malý sál Gongu)

Každý e-shop prahne po nových zákaznících a hledá cesty, jak je získat co nejlevněji. Stále více e-shopů ale zároveň začíná chápat, že zlatým dolem mohou být také zákazníci, kteří u nich již v minulosti nakoupili. V naší přednášce si ukážeme, jak využívat e-mailovou komunikaci jako efektivní retenční nástroj. Ukážeme si, jak pracovat s různými skupinami zákazníků, a co se reálně skrývá za 3 pilíři kvalitní e-mailové komunikace: personalizací, segmentací či automatizací. Především se ale také podíváme na praktické ukázky e-mailových kampaní, které budou na vaše zákazníky zaručeně fungovat.

PLA kampaně – zvyšte jejich výkon na maximum!

52-Fencik-J-1Jan Fencík – 4. června 16:15–17:00 (učebna 5)

Pokud byste se měli zaměřit v roce 2015 na jednu věc v oblasti PPC, jsou to jednoznačně PLA kampaně. Na našem workshopu si ukážeme, jak zvýšit výkon PLA kampaní na maximum díky zkušenostem, které čerpáme z vysoce konkurenčních trhů v Německu, Velké Británii a jinde. Na konkrétních příkladech vám předvedeme, jak díky PLA dosáhnout vyšší míry konverze i nižší ceny za proklik, jak PLA kampaně třídit, pracovat s vylučujícím slovy a podobně.

Úvod do práce s RTB v systémech Adform a RTB House

44-Klega-O-1Ondřej Klega – 4. června 15:30–16:15 (učebna 2)

Nejenže je RTB technologie levným způsobem, jak umístit reklamu na nejnavštěvovanější české weby, ale nabízí také skvělou možnost, jak získat nové zákazníky za rozumné peníze. V našem workshopu vám Ondřej Klega vysvětlí, jak fungují RTB systémy jako Adform a RTB House, a ukáže Vám, jak se s těmito systémy pracuje nebo jakých výsledků v nich dosahují aktuální inzerenti. Po absolvování workshopu budete moci s RTB obratem konečně začít.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: