E-feed (duben 2015): AdWords do mobilu, recenze e-shopu H&M nebo automatizace PPC

Co umí Google AdWords do mobilu nebo jak se nám líbí nový e-shop H&M? Podívejte se také na případovou studii e-shopu DVDpremiery.cz, kterému vyznamně vyrostly PPC kampaně díky automatizaci pomocí nástroje ppcHIT.

logo

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

  E-feed – duben 2015

Aktuálně z e-commerce
H&M e-shop width= Recenze e-shopu H&M: Zboží si na prodejně nevyzvednete

ACOMWARE

Vlastní e-shop letos chystá hned několik prodejců oděvů a obuvi. V březnu otevřela svůj internetový obchod značka H&M. Jak se povedl? Dočkali se zákazníci všech služeb, které může velký řetězec nabídnout?

line.png
Glorious Glorious 2015: V Brně se představili Jančura, Toman nebo Čupr

ACOMWARE

V brněnském Sono Centru se ve dnech 8. a 9. dubna 2015 uskutečnil první ročník velké studentské konference Glorious 2015. Pozvání přijal Radim Jančura, Marián Jelínek, Ivo Toman nebo spíkr včerejšího Eshopisty Tomáš Čupr.

line.png
lupa-logo Bonami dál expanduje: Po loňském Polsku startuje na Slovensku

Lupa.cz

Projekt Mitonu a Václava Štrupla to vzal na Slovensko oklikou, ale před ostrým startem měl u našich východních sousedů už 40 tisíc předregistrovaných uživatelů.

Studie
Studie DVDpremiery.cz: rychlejší růst v PPC díky automatizaci ppcHIT

Zavedení technologie ppcHIT pro automatizaci kampaní zvýšilo u e-shopu DVDpremiery.cz konverzní poměr i počty objednávek zejména v reklamní síti Sklik. Vyšší výkon PPC trvá i po vánoční sezóně.

>> Přejít na studii <<

Sledujte nás:fb.pngtw.pngyt.png

Novinky v ACOMWARE
Emailing 7 klíčových marketingových trendů 2015 podle Silverpop

Stává se pravidlem, že tipy od společnosti Silvepop dávají dobrý náhled na technologie i marketingové postupy, které s malým či větším odstupem dorazí také do České republiky. Co její specialisté věští na rok 2015?

line.png
google Vyzkoušeli jsme Google AdWords do mobilu. Co umí?

První mobilní aplikace Google AdWords vyšla v únoru 2015 překvapivě pouze v Kanadě. 5. března ji však Google uvolnil také pro české uživatele. Co vše aplikace umí a zvládnete s ní alespoň základní nastavení PPC kampaní?

line.png
Tipy Tipy: pletené kravaty či předplatné kávy

Po čase se vracíme s našimi tipy na zajímavé e-shopy. V aktuálním výběru najdete obchody, které prodávají pletené kravaty, ale i jiný zajímavý sortiment – například kávové předplatné či motivační plakáty.

Pozvánka
Kytary

Seminář: Český e-commerce business a multikanálový prodej

Online marketing je dnes klíčovou oblastí v marketingovém plánování. Představíme vám marketingové nástroje pro oslovení a získávání zákazníků na internetu a sociálních sítích. Seznámíme vás také s konkrétními příklady úspěšných kampaní

>>Chci se zúčastnit<<

mohlobysehodit.png
Shopify Zvyšte své prodeje díky emailům s potvrzením objednávky

Shopify

Pokaždé když u vás někdo nakoupí, zašlete mu potvrzovací email. A právě tento email má průměrný “open rate” okolo 70 %. Transakční emaily tak jsou potencionálním zlatým dolem. Jak je správně využít?

line.png
Econsultancy 211 nejlepších frází do předmětu emailu, které prodávají

Econsultancy

Email je jedním z nejlepších způsobů, jak prodávat váš produkt online. A právě předmět vašeho mailu vás může skvěle prodat nebo potopit. Podívejte se na výsledky průzkumu na více než 700 milionech emailech.

line.png
Shopify Doprava a vrácení zdarma? Funguje to!

Shopify

V poslední době se urodilo několik průzkumů trhu, které dokazují, že zavedení této služby může výrazně zvýšit váš zisk a posílí loajalitu zákazníků. V tomto článku se můžete dočíst o 8 různých případech, které to dokazují.

eshopista
Kytary

“Dominance vyhledávačům se nám nelíbí”

Jak v Kytarách řeší emailing, obsah nebo PPC? Jak budují komunitu muzikantů? Podívejte se na videa z březnového mítinku s Filipem Černým a Janem Pilsem, která najdete na našem webu!

>>Všechna videa<<

ACOMWARE

Pokud si nepřejete tato obchodní; sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: