E-feed (březen 2015) – Hromadné na Seznam.cz nebo přehled konferencí pro letošek

e-feed-brezenJak se vypořádat s novým tříděním pošty na Seznam.cz nebo jaké konference letos navštívit? Nejen to jste se mohli dočíst v březnovém čísle našeho e-commerce zpravodaje. Přečtěte si i případovou studii Baushop.cz o rozběhnutí inteligentního emailingu.

Logo ACOMWARE

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

E-feed – březen 2015

Aktuálně z e-commerce
ACOMWARE width= Přehled e-commerce konferencí 2015

ACOMWARE

Věci se na poli e-commerce a internetového marketingu dějí tak rychle, že sledovat nové trendy není jednoduché. Pomoci vám však mohou odborné konference. Jaké se v roce 2015 chystají?

line.png
ACOMWARE Reportáž: TFMA 2015 – obsah, kam se podíváš

ACOMWARE

Na začátku se března se v Londýně konala konference zaměřená marketing, na které jsme nemohli chybět. Na TFMA zaznělo mnoho zajímavých rad, statistik a také zamyšlení, jaký bude marketing v roce 2020.

line.png
Lupa Tomáš Čupr navyšuje svůj podíl v Rohlíku. Má už 42 procent

Lupa.cz

Z původních 30 procent posílil Tomáš Čupr na 42 procent na úkor Mitonu. Podle všeho zatím Rohlíku ze svých projektů věří nejvíc. Již dnes Rohlík odbavuje stovky objednávek denně a letos plánuje expanzi i za hranice Prahy.

Studie
Studie Případová studie – Baushop

Internetový obchod Baushop.cz využíval ještě na začátku roku 2014 emailing k podpoře prodeje jen minimálně. Po našich změnách se ale podíl emailingu na obratu celé firmy výrazně zvýšil.

>> Přejít na studii + infografiku <<

Sledujte nás:fb.pngtw.pngyt.png

Novinky v ACOMWARE
Emailing 10 tipů v emailingu pro úspěšný rok 2015

Také vám připadá, že se rok 2015 rozběhl neskutečně rychle? Snad jste se v tom shonu nezapomněli pořádně připravit na důležitou prodejní sezónu. Přínášíme vám 10 tipů pro lepší emailing, se kterými vám přípravy půjdou ještě lépe.

line.png
seznam Třídění hromadné pošty na Seznam.cz: jak se projevilo?

Po Google zavedl také český Seznam třídění hromadné pošty do nové složky Hromadné. Jak moc se tato změna projevila na open rate emailů? A jak zmírnit její efekty? To vše se dozvíte v našem článku.

line.png
Grafika Jak správně připravit grafické podklady?

Mezi častné otázky našich klientů patří, jak správně připravit grafické podklady pro online marketing. Kromě technické specifickace je velký důraz kladen také na vzhled a design bannerů. V tomto článku najdete rady k oběma tématům.

Pozvánka
Kytary

Konference Multichannel letos v novém!

V názorech na budoucnost v multikanálovém prostředí se v atraktivních duelech střetnou přední čeští odborníci – můžete se těšit na Jitku Dvořákovou (CZC.cz), Oldřicha Bajera (ZOOT) nebo Tomáše Jindříška (Dark Side). Již 29. dubna v budově OKSystem v Praze.

>>Chci se zúčastnit<<

Pro slevu 10 % zadejte při registraci kód ACOMWARE

mohlobysehodit.png
Kissmetrics Akcelerace výkonu vašeho email marketingu

KISSmetrics

Jeremy Smith je odborníkem v oblasti email marketingu a považuje ho za jeden z nejlepších kanálů marketingové komunikace. V tomto článku vypíchne všechny jeho výhody a zmíní pár tipů, které dal marketérům i na nedávné konferenci.

line.png
Shopify Jak si vybrat obchodní model pro váš online busines?

Shopify

Když rozjíždíte své online podnikání, máte před sebou velké množství rozhodnutí. V tomto článku se dozvíte, co všechno musíte zvážit v začátcích svého online podníkání a jak dělat ta nejlepší rozhodnutí hned od začátku.

line.png
Econsultancy 17 nástrojů pro atraktivní vizualizaci vašich dat

Econsultancy

Nepotřebujete mít diplom v oboru grafického designu, abyste si mohli vytvořit krásný vizuál vašich dat. V tomto článku vás seznámíme s několika skvělými nástroji pro tvorbu různých infografik, které jsou navíc zdarma!

ACOMWARE

Pokud si nepřejete tato obchodní; sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: