Tweetující ACOMWARE: koho z našich kolegů sledovat?

tweetujiciacomwarePokud to nevíte, ACOMWARE je už dlouho na Twitteru a každý den přináší zajímavé informace o české a slovenské e-commerce. Kromě toho tweetují také jednotliví naši kolegové. Koho se vyplatí sledovat?

@Inteligentemail – Jan Penkala

Proč ho sledovat: Jenda Penkala už dlouhou dobu informuje, jak má vypadat inteligentní emailová komunikace. Její cíl je jasný – neobtěžovat, nabídnout odběrateli relevantní sdělení a zajímavé informace. Bohužel realita v ČR je stále jiná a od většiny obchodů stále chodí pouze obtěžující e-blast. K problematice emailingu tak nabízí své názory, zajímavé statistiky z ČR a Slovenska nebo praktické ukázky chyb v (ne)personalizované emailové komunikaci.

@Kolegacek – Ondřej Klega

Proč ho sledovat: Ondra se věnuje online marketingu a české e-commerce spoustu let; poskytuje konzultace předním firmám, vystupuje na akcích nebo publikuje zajímavý obsah i na našem webu. Na jeho Twitter účtu si můžete přečíst nejen zajímavé postřehy k českému trhu, ale také tweety z českých i slovenských konferencí.

@tomfik – Tomáš Fikar

Proč ho sledovat: Tomáš je zakladatelem ACOMWARE, v ecommerce se pohybuje přes 10 let a na Twitteru přináší nejen různé zajímavosti, ale také často zmiňuje naše projekty Eshopista nebo OnlinePeople. Právě personalistice a náboru lidí se teď věnuje nejvíce – je to snad příležitost také pro vás, jak najít novou výzvu v ecommerce?

@ondrejsmekal – Ondřej Smékal

Proč ho sledovat: Ondra říká, že je online marketingový nadšenec, ale hlavně má za sebou spoustu zkušeností – v Seznamu pracoval jako konzultant pro TOP klienty a podobnou roli má také v ACOMWARE. Jeho Twitter je průřezem zajímavostí o české ecommerce nebo různé postřehy z praxe.

@jan_fencik – Jan Fencík

Proč ho sledovat: Honza řídí v ACOMWARE performance oddělení a jeho léta zkušeností se projevují v praxi úspěchy našich klientů – z poslední doby např. SEVT nebo Tazne.cz, kde u obou došlo k znásobení příjmů z PPC kampaní. Právě okolo výkonnostního marketingu se také točí jeho tweety, upozornění na zajímavosti nebo reporty z akcí.

Kdo další je na Twitteru?

A jednou větou doplnění také k našim dalším kolegům:

  • @LukasHovorka (Lukáš Hovorka) – Náš konzultant (a jeden z mála s dobrou figurou i při tolik sezení u počítače), komentuje e-commerce a přidává také své praktické zkušenosti z práce s klienty.
  • @white_kate (Katka Václavková) – Katka je součástí performance oddělení a na Twitteru má za ACOMWARE jedno slušivé prvenství – nejvíce followerů ze všech.
  • @DHorava (David Hořava) – Dlouhodobá síla našeho marketingu, analyzuje data klientů, řeší naše newslettery a další. Na Twitteru se hodně věnuje také svému oblíbenému Bayernu.
  • @vonsef (Josef Vondrák) – UX specialista, přispívá svými postřehy i zajímavostmi z akcí, kterých se účastní.
  • @kamilgric (Kamil Gric) – V ACOMWARE má na starosti marketing a PR, takže má přístup k zajímavým údajům a statistikám. Ty také u sebe publikuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: