Přijďte na konferenci Chytré digitální technologie

Konference Chytré digitální technologie prozradí, jak propojit digitální technologie a budování vztahu se zákazníkem.

Konference z dílny společností ACOMWARE, LLP CRM a Microsoft, která se uskuteční 17. května 2017 v pražském Microsoft BB Centru, seznámí účastníky s tím, jak využívat inovativní digitální technologie a špičkové know-how k budování vztahu se zákazníky. Akce je určena marketingovým a obchodním ředitelům a všem těm, kteří vnímají online prostředí jako příležitost pro zvyšování loajality svých zákazníků.

Akce je rozdělena do tří bloků: znalost zákazníka a práce s ním, automatizace marketingu a obchodu a péče o zákazníka. Na akci vystoupí Ondřej Klega, Head of Marketing společnosti ACOMWARE, Petr Krichebauer, Business Development Manager v LLP CRM a René Kubů, ředitel pro obchodní strategii ze společnosti Microsoft. Účastníci se mohou těšit i na Martina Kováče z Microsoftu, Petra Cikána a Martina Halamu z ACOMWARE, Petra Davida z LLP CRM, Františka Bostla z finanční skupiny Chytrý Honza či Radima Roženka ze společnosti TESCOMA.

Akce ukáže cestu k efektivní online komunikaci, stejně jako reálné výsledky a příklady z praxe, které pomohou lépe budovat vztah se zákazníkem. Na konferenci se představí přínosy spolupráce s klienty, kteří využívají inovativní technologie a přístupy v digitální komunikaci. 

Akce se uskuteční 17. května 2017 v Microsoft BB Centrum na adrese Vyskočilova 1561/ 4a, Praha 4. Přihlásit se můžete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: