Poznejte trendy a inovace na CRM konferenci

Druhý ročník úspěšné konference zaměřené na výběr CRM pro růst byznysu se blíží. Už v dubnu si budete moci poslechnout zkušenosti z firem, kde již CRM používají. Čtěte dál pro vstup ZDARMA :).

Akce navazuje na loňský úspěšný první ročník a je určena zástupcům společností, které hledají vhodné CRM pro růst svého byznysu, i těm, kteří ho již zavedli a podělí se o své dobré i špatné zkušenosti. V úterý 11. dubna 2017 se v pražském hotelu STEP sejdou manažeři, kteří pracují na budování vztahu se zákazníky, chtějí se inspirovat, vidět reálné výsledky a slyšet příklady použití CRM ve firmách.

Jednotlivé prezentace i speciální workshopy se zaměří na různé oblasti CRM. Představí trendy na českém trhu i konkrétní zkušenosti zákazníků s výběrem a implementací CRM systému. Součástí bude i otevřená diskuse s vybranými řečníky a nebude chybět ani prostor pro individuální navazování kontaktů a vzájemnou výměnu informací.

Podle Anny Dufkové, organizátorky konference, je CRM je velmi aktuální téma, které se rozšiřuje do malých i velkých společností. Na konferenci představí trendy z této oblasti, inovativní nástroje i zkušenosti, jak využívat CRM s přínosem pro zákazníka i byznys. Přijďte se inspirovat, jak CRM může pomoci růstu obchodu.

Mezi řečníky vystoupí Filip Dřímalka, který představí digitální inovace. Martin Kováč ze společnosti Microsoft se zaměří na téma digitální transformace v praxi včetně využití technologií pro obchod a management. Martin BazalaRaynet zase poradí, jak pečovat o vztahy s klienty. Ze zákazníků se o zkušenost podělí například LMC s.r.o., ComAp a.s., Brave Multimedia s.r.o. a další.

Chybět nebude ani workshop, který povede Petr Cikán ze společnosti ACOMWARE. Petr vysvětlí význam segmentace a automatizace. Na praktických příkladech pak uvede možnosti  personalizace a dynamizace obsahu s cílem tvořit efektivní e-mailingové kampaně.

Detailní program a seznam všech řečníků naleznete na http://crm-konference.cz/.

Pro vstup ZDARMA zadejte při registraci slevový kód “Acomware”. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: