Novinka: Úspěch Feedo.cz: roste tak rychle, že sklady nestačí

IMG_1245Za stěhováním e-shopu Feedo.cz se skrývá jednoduchý důvod: roste tak rychle, že mu současné sklady nestačí. Do budoucna navíc plánuje další expanzi.

Podtitul „Lehčí život maminkám“ se v případě e-shopu Feedo.cz naplnil: alespoň to potvrzuje velký zájem o zboží tohoto obchodu. Jeho provozovatel, společnost MyMedia, přesouvá aktuálně svůj e-shop do nových skladů na Praze 10. Důvodem je zvětšení skladových zásob i zrychlení dostupnosti zboží pro zákazníky.

3x větší kapacita skladu

Nový sklad umožní obchodu 3x zvýšit své skladové zásoby, což mimo jiné dále zlepší dostupnost zboží pro zákazníky. „Stěhujeme se, protože rosteme rychleji, než nám stačí sklady,” vysvětluje Martin Molčan. Nový sklad přinese také další výhody pro zákazníky: „Chceme vylepšit logistiku a rychlost doručení. Víme, že je to pro e-shop klíčová záležitost, která ovlivňuje spokojenost našich zákazníků,“ dodává. Pomoci k tomu mají nové automatické balicí linky a nové IT řešení pro přípravu a expedici objednávek.

Foto-Stehovani-9-zmenseno

Budoucnost? Další expanze

Feedo.cz plánuje díky novému skladu také rozšířit typy výrobků, které prodává. Provozovatel e-shopu dále plánuje expanzi do okolních zemí. Dlouhodobým cílem e-shopu je stát se jedničkou na českém trhu a v okolních zemích, kde zejména na Slovensku má již dnes významnou pozici mezi prodejci dětského zboží.

pomoc

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: