Náš E-Feed vyhrál Zlatý středník za nejlepší newsletter

V 15. ročníku soutěže Zlatý středník náš e-mailový zpravodaj porazil například zprávy Ministerstva zemědělství nebo Daňovky.cz od KPMG.

Anketa Zlatý středník pravidelně oceňuje nejlepší firemní média a její vítěze vybírá nezávislá porota složená z předních odborníků z oboru komunikace, marketingu a PR. ACOMWARE do letošního ročníku přihlásil e-mailový zpravodaj E-feed, kterým pravidelně informujeme o novinkách a zajímavostech v české e-commerce, stejně jako o našich aktuálních studiích nebo vzdělávacích článcích z našeho blogu.

Náš E-feed si nakonec v kategorii Nejlepší newsletter odnesl 1. místo. „Poslední 3 roky se hodně snažíme vzdělávat trh, přinášet mu zajímavé studie, články, stejně jako pořádat vzdělávací akce. V E-feedu se tyto prvky pravidelně spojují, díky čemuž dostávají naši odběratelé každý měsíc výběr toho nejzajímavějšího z e-commerce. Je vidět, že to stejné zaujalo také porotu Zlatého středníku,“ říká Jan Penkala, CEO ACOMWARE. Přihlásit k odběru našeho newsletteru můžete velmi snadno také vy, stačí zadat svůj e-mail.

Celkové pořadí v kategorii Nelepší newsletter:

Přihlašovatel Název média Umístění
ACOMWARE s.r.o. E-Feed 1. místo
Ministerstvo zemědělství Zprávy z Ministerstva zemědělství 2. místo
KPMG Česká republika, s.r.o. Daňové a právní aktuality (Daňovky.cz) 3. místo
Nestlé Česko s. r. o. Newsletter Plus pro Vás/Plus pre Vás 3. místo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: