Jaké akce můžete v nejbližší době navštívit?

konf200AKTUALIZOVÁNO: Přinášíme vám přehled zajímavých e-commerce školení a konferencí, která budou probíhat v průběhu letošního podzimu. Přijďte načerpat nové znalosti a inspiraci pro své projekty.


Školení IBM Marketing Cloud (Silverpop)

24. srpna 2016 (Budějovická 778/3, Praha 4)

Přijďte na školení nástroje IBM Marketing Cloud, v kterém vám ukážeme komplexní využíti nástroje pro efektivní tvorbu a vyhodnocování e-mailingové rozesílky.

Retail in Detail 2016 – Omnichannel

31. sprna 2016 (Grand Majestic Plaza, Praha)

Nadcházející setkání retailistů bude zaměřené na téma Omnichannel v retailu s hlavním posláním: Jak na maloobchod v době, kdy zákazník chce nakupovat kdykoliv, kdekoliv a jakkoliv? Jste-li maolobchodním prodejcem určitě je pro vás akce Retail in Detail jako vyšitá.

E-Business Forum 2016

27. září 2016 (Grandior Hotel Prague, Praha 1)

Letošní E-Business forum je o loajalitě zákazníků. Přijďte se dozvědět, co to loajalita znamená a jak lze vybudovat silnou zákaznickou komunitu. Čeká vás 11 přednášek, na kterých vystoupí například Michal Bilka (Vedoucí mobilního týmu, Slevomat.cz), Tomáš Braverman (CEO Heureka.cz / Heureka.sk) nebo Tomáš Čupr (Zakladatel Slevomat.cz, DameJidlo.cz a CEO Rohlik.cz).

Forum Media 2016

4. října 2016 (Společenský sál, Kongresové centrum Praha)

Pražské Kongresové centrum přivítá 4. října další ročník tradiční podzimní konference Forum Media. Letošním hlavním tématem jsou mobily jako novodobí vládci m-commerce, marketingu i médií. Klíčové řečníky posílá na akci Facebook. Nevynechejte příležitost potkat zástupce největší sociální sítě na světě. Mezi vystupujícími nebude chybět ani naše agentura. Představíme mobilní byznys Pepe Jeans v Česku a ukážeme na konkrétních číslech, jak značka trendy oblečení pracuje s konverzemi z mobilů.

Registrujte se do konce prázdnin se slevou na https://goo.gl/Woi5Gm

Emailing 2020

6. října 2016 (Konferenční Centrum City, Na Strži 1702/65, Praha 4)

Emailing 2020 bude největší nezávislou konferencí o e-mailové komunikaci u nás. Mezi další témata budou patřit CRM systémy, nebo data a jejich využití pro marketing. Na začátku října 2016 přivezeme do Prahy největší špičky oboru z Evropy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: