E-feed – únor 2014

Únorové číslo našeho e-commerce zpravodaje oznamuje dvě nejpodstatnější novinky, které přichystal tuzemský Seznam.cz. Přinášíme Vám také reportáž z dvacátého Retail Summitu a sledujeme trendy, které čekají českou e-commerce v roce 2014.

Logo ACOMWARE

E-feed – únor 2014

Aktuálně z e-commerce
Retail Summit Retail Summit 2014: Internet je pro podnikatele největší výzvou

ACOMWARE

Největší výzvou pro podnikatele je v evropském měřítku stále internet a dobrý obchodník by měl nejen předčit očekávání svého zákazníka, ale stále zkvalitňovat servis vůči němu. Přečtěte si reportáž z již 20. ročníku Retail Summitu.

line.png
Seznam.cz Seznam.cz spustil retargeting

Seznam.cz

Seznam spustil mezi e-shopaři dlouho očekávanou novinku – retargeting. Už i v reklamních sítích Skliku tak můžete znovuoslovit své návštěvníky a zvýšit návratnost svých investic do marketingu. V případě zájmu nás kontaktujte.

line.png
Idealisti.eu Trendy v českém marketingu pro rok 2014

Idealisti.eu

Podívejte se na průzkum mezi více než 200 marketéry a zjistěte, jaké trendy budou letos dominovat českému trhu. Jak si stojí sociální sítě, jak emailing a jakou budoucnost mají u nás 3D tisk nebo lokální vyhledávání?

Panelová diskuse E-commerce 2014
Panelová diskuse

Přijďte s námi zhodnotit rok 2013 a poslechnout si názory, zkušenosti a plány významných osobností z české e-commerce. Nové trendy a inspiraci pro české e-shopy a retail si vyslechnete v neformálním prostředí za účasti zajímavých firem českého (nejen) online businessu.

>> Chci přijít <<

Novinky v ACOMWARE
Jan Penkala Marketingové směřování pro e-shopy pohledem Honzy a Ondry

Přečtěte si rozhovor s CEO Janem Penkalou a vedoucím konzultantů Ondřejem Klegou nad marketingovými trendy pro rok 2014. Jakou roli bude mít zákazník, přestanou se e-shopy bát automatizace a můžeme čekat vstup velkých retailistů do online světa?

line.png
Firmy.cz Nové Firmy.cz aneb co se změní pro e-shopy?

Seznam oznámil změnu vzhledu i obchodního modelu největšího tuzemského online katalogu Firmy.cz. Přečtěte si souhrn nejdůležitějších změn a objevte výhody, ze kterých budete moci po změně, plánované na 1. dubna, těžit.

line.png
Panelová diskuse Panel Zákazník: Jaký je český zákazník a jak ho získat?

Jaká jsou specifika českého zákazníka, je opravdu tak citlivý na cenu a proč pořád něco chce? Jakým způsobem získat nového zákazníka a co udělat pro jeho udržení? Podívejte se na videa z panelové diskuse na téma Zákazník.

Studie
Studie Jak se vidí české e-shopy?

Zajímá Vás, do jakých marketingových kanálů české e-shopy investovaly v roce 2013 nejvíce a zda budou tyto investice v letošním roce navyšovat? Jak e-shopům rostou obraty, ale i konkurence? Zúčastněte se našeho průzkumu, výsledky budeme prezentovat v příštím newsletteru.

> Chci se zúčastnit <<

mohlobysehodit.png
Google Analytics Vliv Google+ na výsledky vyhledávání

Jeffalytics

Jednoduché +1 od autoritativního Google+ účtu může dostat úplně nový web na první stránku vyhledávání Google. Takový je závěr případové studie Jeffa Sauera, ve které zkoumal vliv G+ na výsledky vyhledávání.

line.png
Nielsen Norman Group Google Analytics Checklist pro (nejen) nové projekty

Moz

Geoff Kenyon zveřejnil na blogu Mozu velice užitečný checklist Google Analytics nejen pro nové projekty. Podívejte se, na co byste při zakládání GA neměli zapomenout a zkontrolujte si, zda máte vše správně nastaveno.

line.png
Marketing Land Studie SPIR: Česká internetová ekonomika

SPIR

Internetová ekonomika tvoří 4,2 % HDP, dává práci 2,8 % zaměstnanců a výrazně tak posiluje konkurenceschopnost České republiky v rámci EU. SPIR tuto problematiku detailně zpracovalo v zajímavé infografice a studii.

ACOMWARE

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119

info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: