E-feed – říjen 2013

Říjnové číslo našeho zpravodaje přineslo novinky v pobobě atraktivního projektu Vánoční-dárky.cz, případové studie Conrad či aktualizace našeho Barometru. Dále se naši odběratelé dozvěděli o změnách v algoritmu vyhledávače Google, přinesli jsme druhý díl návodu Jak na automatizaci emailingu a spoustu dalších novinek.

logo.png

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

E-feed – říjen 2013

aktualne.png
Lupa.cz Počet českých uživatelů Internetu roste, s ním i digitální reklama

Lupa.cz

Český Internet dosáhl prozatímního maxima za letošní rok v březnu, kdy jej používalo 6,68 milionů uživatelů. Mobilních uživatelů je podle měření Netmonitoru 1,67 milionu a na počtu zobrazených stránek se podílí zhruba osmi procenty.

line.png
Honza Fencík Infografika: Jak efektivně rozdělit budget na výkonnostní marketing?

Acomware

Přehled nástrojů dle vlivu na konverzní poměr a zásah uživatelů představil Honza Fencík na konferenci E-business Forum 2013. Jak dopadl remarketing či ATL? Co ostatní nástroje? Podívejte se na materiál šéfa našeho performance oddělení.

Vánoce 2013
Vánoční-dárky.cz

Ano, a pravděpodobně ještě více.

Oslovte obrovské množství potenciálních zákazníků, kteří budou o Vánocích nakupovat. Staňte se součástí úspěšného projektu Vánoční-dárky.cz s širokou mediální podporou. Individuální možnosti zapojení do projektu pro malé i velké e-shopy. Vánoce jsou tady!

>> Chci více informací <<

novinkyvaw.png
Automatizace Návod: Jak na automatizaci emailingu – díl druhý

Každému denně přijde velké množství obchodních sdělení – necílených kampaní, kdy jedno sdělení je posláno stejné na všechny. Vítězí kvantita nad kvalitou. Jak to změnit se dozvíte ve druhém dílu našeho návodu.

line.png
Barometr Analýza e-shopu zdarma – upgrade našeho Barometru

Nejen SEO, ale i chování uživatelů na internetu se mění velice rychle a v naší ručně vyhotovené analýze chceme reflektovat moderní trendy. Chcete vědět, jak je na tom Váš e-shop? Vyzkoušejte aktualizovanou verzi Barometru.

>> Chci to vyzkoušet! <<

line.png
multichannel Uvažujete o zavedení kamenné prodejny? Máte obchod i e-shop?

Přijďte se seznámit s aktuálními trendy v multikanálovém prodeji a předními odborníky na Multichannel Marketing & Sales 2013. Mezi spíkry konference se představí i náš konzultant Ondra Klega.

bgvideo.png
Videopozvánka Míting s úspěšným e-shopistou – Vlasta Vávrů

Jak řeší VašeČočky.cz cenotvorbu? Jaké jsou jeho hlavní konkurenční výhody? Co Vlastovi Vávrů chybí v české e-commerce? Jaký další krok ve svém byznysu plánuje? Rozhovor 1 na 1 doplní Vaše dotazy a příjemný networkingový večer – už příští úterý.

Sledujte nás:fb.pngtw.pngyt.png

mohlobysehodit.png
Google Analytics 14 novinek z konference o Google Analytics

Dobrý web

Google svůj produkt Analytics neustále rozvíjí. V poslední době přibylo přes 70 novinek. Dobrý web přinesl výstižný přehled 14 dalších zásadních změn, které Google představil na konferenci Google Analytics Summit 2013.

line.png
Kolibřík Nový algoritmus změní 90 % vyhledávání na Google

Search Engine Land

Ve čtvrtek 26. září oznámil Google spuštění nového vyhledávacího algoritmu Hummingbirg (kolibřík – rychlý a precizní). Cílem je samozřejmě opět zvýšení relevance výsledků na vyhledávací dotazy uživatelů.

line.png
m-journal.cz Interaktivní bannery mají 10x vyšší CTR než ty klasické

m-journal.cz

V České republice obsahuje klasické reklamní formáty asi 82 % online reklamních kampaní, což je o 12 procentních bodů méně než v roce 2011. Mezi nejpoužívanější klasické formáty u nás patří square a double skyscraper.

studie.png
Případová studie Conrad
Evropská značka Conrad Electronic zvýšila obrat z emailingu o 56 %

Evropská značka chytrých nápadů zvýšila obrat z B2C emailingu o 56 %, navzdory snížení počtu odeslaných emailů. Díky automatizovaným programům jsme získali stovky nových zákazníků, zvýšili open rate i click rate a využili reaktivační proces k obnovení “mrtvých” kontaktů. Podívejte se na naši nejnovější případovou studii.

paticka.png

Pokud si nepřejete tato obchodní sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119

info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: