E-feed – listopad 2013

V listopadovém čísle našeho zpravodaje jsme oznámili změnu distribuce zboží na Heurece, stejně jako novinky z připravovaného Marketing Festivalu. Zveřejnili jsme poznatky z výzkumu Češi v síti 2013 a videa i rozhovor s úspěšným e-shopařem Vlastou Vávrů.

Logo ACOMWARE

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

E-feed – listopad 2013

aktualne.png
Mergado.cz Novinky ve značení distribuce zboží na Heurece

Mergado

Od 1. listopadu Heureka změnila značení “šedého dovozu” zboží. Pan Mergado pro vás připravil tříminutové video, kde tyto změny popisuje a vysvětluje, jak zboí nově značit. Další informace najdete i přímo na blogu Heureky.

line.png
Marketing Festival Marketing Festival již v pátek 22. listopadu!

Marketing Festival

Vrchol letošního roku – Marketing Festival – se nezadržitelně blíží, je beznadějně vyprodáno. Přihlašování na workshopy začíná již v pondělí 18. listopadu, neváhejte a zajistěte si místo na workshopu Jendy Penkaly co nejdříve!

line.png
Lupa Revoluce na Seznamu?

Lupa

Seznam.cz minulý týden oznámil spoustu zajímavých novinek. Ta, které zasáhne běžného uživatele asi nejvíc, je revoluční změna stránky s výsledky vyhledávání do dlaždicového uspořádání – což je změna, na kterou neměl odvahu ani Google.

bgvideo.png
Video s Vlastou Vávrů Jak ve VašeČočky.cz řeší reklamace?

Jakým způsobem se rozhodují, na jaký zahraniční trh vstoupit? Jak řeší překlady zahraničních e-shopů? Které marketingové kanály jsou pro Vlastu Vávrů nejdůležitější, jak důležitá je pro něj implementace novinek a může si dovolit prodělat na první objednávce?

Sledujte nás:fb.pngtw.pngyt.png

novinkyvaw.png
ShopRoku Meeting 2013 Optimalizace košíku zvýší obrat e-shopu či webu o 20-50 %!

Jenda Penkala se na ShopRoku Meeting 2013 pořádaném Heurekou představil s workshopem na téma zvyšování konverze. Podívejte se na Jendovu prezentaci a na krátký report z meetingu.

line.png
Adform Snídaně s Adform

Honza Fencík společně s Kubou Novotným z Adformu společně představili moderní platformu pro nákup a správu reklamních ploch. Pro úspěch budeme akci v nejbližší době opakovat – proto nás sledujte, ať Vám nic neunikne!

line.png
Češi v síti Výzkum: Češi v síti 2013

Výzkumná společnost TNS Aisa představila další výzkum s názvem Češi v síti o zákaznickém chování a preferencích. My jsme výzkum doplnili o komentáře a success stories některých našich klientů – Armed.cz, Rogz.cz, Feedo.cz, VašeČočky.cz a Pepe-jeans-store.cz.

Panelová diskuse
Videopozvánka
Jaký je český zákazník?

Věrný, nebo nevěrný? Je nenáročný nebo stále něco chce? Umí být kritický – umí také pochválit? Ať je, jaký je, je ten jediný, kdo přináší Vašemu e-shopu peníze. A přestává mu stačit samotný produkt – chce také nákupní zážitek. Nebo řeší jen cenu?

Pozvání do panelu přijali Jitka Dvořáková (CZC.cz), Radek Pazour (IKEA), Jiří Navrátil (Datart), Michal Pobežal (Mountfield), Tomáš Drtina (Incoma GfK) a Radek Hrachovec (specialista na věrnostní systémy, dříve Baťa).

mohlobysehodit.png
Media Guru SEO je díky personalizaci důležitější než dřív

Media Guru

Cyrus Shepard, odborník na SEO a obsah, hovoří o tom, že technické SEO samo o sobě dnes už nestačí. “SEO se vyvíjí v holistický marketing a jeho budoucnost je jasnější než kdy dřív, alespoň v dohledné době,” říká.

line.png
Lupa Jak se změní používání obchodních podmínek?

Lupa

Od začátku příštího kalendářního roku vstoupí v platnost nová verze občanského zákoníku. Víte, jak se tyto změny dotknou standardizovaných smluvních dokumentů v praxi, zejména pak obchodních podmínek?

line.png
Marketing Journal “Content marketing bude nové SEO,” říká Neil Patel

Marketing Journal

Přečtěte si rozhovor s jedním z nejuznávanějších světových online marketérů, zakladatelem KissMetrics a Crazy Egg, Neilem Patelem. Neil bude přednášet i na listopadovém Marketing Festivalu.

Rozhovor s Vlastou Vávrů
Rozhovor s Vlastou Vávrů

“Čím víc toho o svém byznysu řeknu, tím víc zaměstnám konkurenci,”

říká úspěšný e-shopista Vlasta Vávrů. Jak moc ji zaměstnal tentokrát? Přečtěte si exkluzivní rozhovor o budování jeho byznysu a expanzi do více jak desítky zahraničních zemí.

ACOMWARE

Pokud si nepřejete tato obchodní sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119

info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: