Bitva platebních systémů v Koruna Business Clubu: kdo vyhraje?

Dne 18. ledna v Praze přední platební systémy se sejdou v senzačním utkání. Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Jaký platební systém si zvolit pro vlastní on-line obchod? Odpovědí na tyto otázky dá se najít na otevřeném setkání Koruna eCommerce Business Clubu.

Máte potíže s přijímáním plateb? Strávili jste hodiny a hodiny na integraci a bezúspěšné? Pokud platební systém nefunguje, tak nezáleží na tom, jak je dobrý váš obchod a nebo jak je kvalitní zboží, které prodáváte. Zákazníky rozhodně nezískáte! Chcete zásadně změnit situaci? Setkání v Koruna Business Clubu je jedinečná příležitost, jak získat všechny informace z první ruky.

Poprvé v České republice zástupce PayPal, ČSOB, GoPay, GPWebpay a commercia Global Payments na setkání byznys klubu představí svoje inovace a sdělí užitečné tipy. Během akce budou podrobně rozebrány silné a slabé stránky platebních systémů pro e-commerce s ohledem na specifika českého trhu. Účastníci setkání spolu s přihlášenými odborníky budou posuzovat možnosti integrace platebních systémů v on-line obchodech a analyzovat problémy, kterým čelí majitele obchodů při jejich připojení.

Dozvíte se, jaké jsou nejčastější chyby a jak se jim vyhnout, na co přesně se zaměřit při výběru platebního systému a taky jak udělat váš on-line obchod ideálním místem pro nákupy.

Pár slov o byznys klubu. Koruna eCommerce Business Club je uzavřená komunita online podnikatelů se sídlem v České republice. Během posledních několika let klub úspěšně funguje v USA a mezi jeho členy patří největší internetové obchody.

První otevřené setkání Koruna Business Clubu v České republice proběhlo v Praze v listopadu loňského roku a bylo věnováno přípravě internetových obchodů na Vánoční výprodeje. V prosinci bylo druhé otevřené setkání, kde se hovořilo o zákaznické podpoře a péči o zákazníka. Lednové setkání klubu je věnované platebním systémům pro e-commerce a bude poslední v sérii veřejných setkání. Další akce se bude konat v uzavřeném formátu.

Maxim Mironenko, prezident Koruna Business Clubu vysvětluje: “Proč přecházíme do uzavřeného formátu? Pro nás je důležité, aby informace na našich setkáních byla dodaná nejvíce objektivním způsobem, takže se snažíme chránit členy Koruna Business Clubu od pokusů společnosti-poskytovatelů služeb prosadit své zájmy.

Naší hlavní myšlenkou je vytvoření jednotného podnikatelského prostředí, ve kterém majitelé internetových obchodů budou moci svobodně a přirozeně komunikovat, diskutovat o aktuálních otázkách v oboru elektronického obchodování, podělit se o své zkušenosti a užitečné kontakty. V této situaci přechod do uzavřeného formátu se nám zdá jediným správným rozhodnutím. Nicméně nevylučujeme možnost, že v budoucnu proběhne ještě několik otevřených setkání pro lidí, kteří nemají členství v Koruna Business Clubu.”

Bitva platebních systémů se uskuteční ve středu 18. ledna v Mosaic House od 17:00.

Zatímco přemýšlíte, zda přijít či ne, vaši zákazníci opouští stránky bez nákupů. Zaregistrujte se hned teď. Počet míst je omezený.

Na akci se můžete registrovat na webu http://korunaclub.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: