Reportáž: ShopExpo 2015 – výběr postřehů a tweetů

shopexpo42 200 návštěvníků a přes 60 řečníků učinilo z prvního ročníku ShopExpo zřejmě největší konferenci ve střední Evropě. Co zaujalo nás a ostatní?

 

Obsah konference byl podle příslibu organizátorů poměrně pestrý. Konferenci otevřel svou přednáškou Jan Řezáb ze Socialbakers, brzy následoval David Špinar a dále řada zajímavých osobností tuzemské scény. Ze zahraničních řečníků nás zaujal Matt Lee, který mluvil o svých zkušenostech z Booking.com. Asi největší úspěch ale měly workshopy hned v několika učebnách, které byly zpravidla naplněny až k prasknutí.

ACOMWARE na akci přichystal stánek hned u hlavního vchodu, kde jste si mohli zahrát fotbálek nebo se stavit na původně neplánované „selfie za panáka“. K dispozici byl také znalostní kvíz o zajímavé výhry, jehož výhercem se stal Tomáš Bzirský. Výherci gratulujeme a všem účastníkům (stejně jako návštěvníkům našeho stánku) dodatečně děkujeme.

Naše přednášky

Podívejte se na prezentaci Jana Penkaly z přednášky emailové komunikace jako účinný nástroj k retenci: http://www.acomware.cz/shopexpo/

Fotografie z akce

Nejzajímavější postřehy z Twitteru:

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: