Probuďte své hráčské vášně v turnaji Eshopista

Pojďte se potkat s dalšími experty z e-commerce, jako jsou Zásilkovna, Inspirum, Acomware nebo DataBreakers. 7. prosince od 15.00 vás zveme na vánoční bowlingový turnaj smíšených družstev. Počet míst je omezený a rychle mizí. Chyťte to své!

Podmínkou pro účast v turnaji je sestavit 6členný tým, jehož součástí bude alespoň 1 žena. Soutěž bude probíhat ve 3 kolech. Během 1. kola odehraje každý tým 2 hry s cílem dosáhnout co nejlepšího umístění na celkovém žebříčku. Do druhého kola postoupí 8 nejlepších týmů. Ve finále pak proběhne boj o stupně vítězů. Počet míst je omezený a rychle mizí. Chyťte to své, dokud je stále k dispozici, rovnou tady.

Registrací získáte vstupenku pro celý tým. Během večera pro vás bude připravena široká nabídka nápojů a občerstvení formou rautu. Turnajem to nekončí. Své zkušenosti, postřehy a nápady můžete s ostatními kolegy konzultovat až do pozdních večerních hodin. Podrobnosti k celé akci jsme shromáždili zde. Turnaj proběhne v Best Bowling v Praze na ulici Řevnická.

Nevíte, na co se připravit? Mrkněte na report z posledního ročníku. To by mělo rozprášit vaše poslední obavy. Těšíme se, že se s vámi potkáme. Sportu zdar a bowlingu zvlášť!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: