Pozvánka na Eshopistu: Josef Matějka (CZC.cz) už 18. února!

eshopista-czc_300x180-webJiž za 2 týdny pokračuje po zimní přestávce seriál moderovaných diskusí s úspěšnými eshopisty. Tentokrát přivítáme zakladatele jednoho z největších českých e-shopů, CZC.cz, Josefa Matějku. Přijďte si poslechnout příběh, jak vybudoval business s obratem 2 miliardy.

Nová generální ředitelka, změna marketingového šéfa, akvizice OK Computers a změny v majetkové struktuře. To vše vedlo k téměř 40 % růstu e-shopu CZC.cz v roce 2014 a také plán pro letošní rok znovu počítá s růstem v dvouciferných číslech. Spolu s tím je v plánu také rozšíření skladových ploch až na 40 000 metrů čtverečních.

Proč přijít na setkání s CZC.cz?

Firma vyniká vysokou loajalitou klientů a také jejich ochotou tvořit na webu uživatelský obsah (user driven content) v neobvyklém rozsahu. Velmi dobře fungují i partnerské prodejny dostupné v menších městech, celkem jich je po České republice 57, vlastních prodejen pak má firma 10.

V prosincovém Eshopistovi jsme přivítali zástupce nákupních klubů – Bonami a Fashion Days, ve kterých ženy nakupují očima. Jak se pracuje s opačnou cílovou skupinou (75 % zákazníků CZC tvoří muži) a naprosto odlišným sortimentem?

Ambice vedení CZC.cz možná míří hodně vysoko – myšleno na nejvyšší příčku české hardwarové ligy. Ve firmě s centrálou v Příbrami se stalo mnoho věcí, které by zmíněné ambice nepřímo potvrzovaly. My však máme tu výhodu, že se v rámci Eshopisty potkáme přímo s osobami nejpovolanějšími, tedy s majitelem Josefem Matějkou a šéfem marketingu Kamilem Demuthem.

Přijďte si 18. února poslechnout příběh Josefa Matějky a využijte slevu ve výši 20 % – při přihlášení zadejte slevový kód acw-06-czc.

eshopista-czc_728x90

 

Celkem 1 komentář k článku

  1. Karel Čížek

    Bohužel s firmou CZC mám velice špatné zkušenosti zejména s vyřizováním reklamací. Reklamovali jsme zboží 5x na stejnou závadu, po 7 měsících nakonec byla uznaná 3 reklamace, ale i tak se zdráhají s vrácením peněz a jen si stále něco vymýšlí a krátí. Ze 7 měsíců jsme měli zařízení doma cca. 3 týdny z toho 2 nefunkční. U CZC již nakupovat rozhodně nebudu. Arogantní a neochotné jednání… K. Čížek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: