Plus Mínus 99 slov – Vánoce přicházejí!

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Vánoce v České spořitelně

Finanční dům spustil letošní vánoční kampaň na webu. Podporuje v ní domácí výrobce a vyzývá k nákupům dárků u tuzemských prodejců.

Vánoce v Lidlu

Lidl je další značkou, která se letos rozhodla pro oslavu klasických českých Vánoc. Natáčení probíhalo v Kryštofově údolí na Liberecku a hlavními hrdiny jsou bratři Neckářové.

Vánoce na Slevomatu

Zážitkový portál Slevomat láká ve své vánoční kampani na zážitky, které teprve přijdou. Reaguje tak na nastalou koronavirovou situaci a zároveň sděluje, že bude opět lépe.

Instagram v novém kabátě

Instagram aktualizoval design své domovské obrazovky. Získal tak prominentnější umístění svých funkcí Reels a Shop.

Mercedes-Benz bez aut

Automobilová značka Mercedes vypustila novou reklamu, v níž si nezahrálo její světoznámé logo, a dokonce ani auto. Jen na pět sekund můžete spatřit luxusní elektromobil EQS v nové třicetisekundové kampani Mercedes-Benz.

Z kozy zahradníkem u Twitteru

Twitter jmenoval slavného hackera Peitera Zatka, alias Mudge, novým šéfem bezpečnosti. Ten bude nyní přezkoumávat současná opatření a postupy, a to jen několik měsíců po bitcoinovém podvodu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *