Plus Mínus 99 slov – Trojan jezdí s ČD

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Ivan Trojan jezdí s ČD

České dráhy vyrazily s novou reklamní kampaní, jejíž hlavní postavou je herec Ivan Trojan. Na výlet do sousedních metropolí se v ní vydává i s celou svou rodinou.

Facebook, vol I.

Sociální síť Facebook umožní svým fanouškům používat nástroj pro přenos dat k přesunu fotografií i videí do Dropboxu a Koofru.

Netflix

Netflix začal umožňovat registrovaným neplatícím uživatelům sledovat některé filmy i epizody seriálů.

Facebook, vol II.

Facebook nově spustil bezplatné online kurzy pro budování komunity v rámci svého programu Community Manager eLearning Program.

Boom v e-commerce

V Česku koronavirová krize otevřela dveře novým online prodejům a přesunu většího množství nákupů do chytrých telefonů. Ty je možné lépe zacílit díky shromažďování dat, která se v digitálním prostředí sbírají jednodušeji.

Eurosport

Televizní stanice Eurosport využije na letošním ročníku US Open rozšířenou realitu. Turnaje se tak budou moci na dálku zúčastnit i experti, kteří na místo nemohou dorazit kvůli pandemii.

Instagram

Mobilní aplikace Instagram začala plně využívat funkci QR kódů. Ty budou nyní využívány ke sledování nebo sdílené jednotlivých účtů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *