Plus Mínus 99 slov – Tipsport sází na Ledeckou

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Tipsport sází na Ledeckou

Sázková kancelář Tipsport rozjede 14. srpna svou doposud největší reklamní kampaň v čele s olympijskou vítězkou Ester Ledeckou a dalšími sportovními hvězdami.

Strongbow sází okurky a mátu

Cidery Strongow získaly dvě nové příchutě, a to Cucumber & Mint a Citrus Edge. Kromě toho, na mapce veřejných grilovišť na webu Přírodu do města označili místa, kam si můžete přinést svůj vlastní gril. Jen tak dál!

Twitok

Sociální síť Twitter údajně pracuje na získání čínské mobilní aplikace TikTok. Jednání začala těsně poté, co prezident Trump dal TikToku 45denní ultimátum. Lovu zdar!

Instagram

Mobilní aplikace Instagram oficiálně vypustila nový nástroj Reels, tedy další možnost vytváření krátkých, zábavných videí na Instagramu.

Pandora feat. Star Wars

Výrobce šperků Pandora v říjnu představí novou kolekci inspirovanou filmovou sérií Star Wars. “To spolupráce být  zajímavá velmi.” – Yoda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *