Plus Mínus 99 slov – PS5 se během 24 hodin vyprodal

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

PlayStation 5 se během 24 hodin vyprodal

Na novou konzoli čekali hráči dlouhých 7 let od uvedení poslední verze. Konzole, která oficiálně přijde na český trh 19. listopadu je již vyprodaná. Další dodávka konzolí se očekává až začátkem roku 2021. 

Trump souhlasí s dohodou společností Oracle a Walmart s TikTokem

Výše zmíněné společnosti uzavřely dohodu a měly by vytvořit entitu TikTok Global, která bude sídlit v USA a bude mít na starost místní uživatele.

Facebook vyvíjí chytré brýle s AR pro Ray-Ban

Facebook připravuje chytré brýle, které budou zároveň i estetické. Je to jeden z kroků, které mají pro rok 2021 v odvětví AR v plánu.

Lidl zavádí digitální kartu Lidl Plus

Obchodní řetězec uvádí na tuzemský trh novou zákaznickou kartu, která bude mít digitální podobu. Přinese řadu výhod, mezi které budou rozhodně spadat elektronické opisy účtenek, snadnější žádosti o reklamace popř. vrácení zboží a další.

Amazon Advertising bude zahrnovat reklamní prostor platformy Twitch

Streamovací platforma Twitch, kterou vlastní Amazon, nyní otevírá svůj reklamní prostor inzerentům prostřednictvím Amazon Advertising. Tímto krokem usnadní inzerentům propagovat jejich značky u mladší generace a hráčů.

IKEA x LEGO BYGGLEK

V rámci partnerství si pro zákazníky společnosti připravily speciální kolekci BYGGLEK, která nabízí tři bílé úložné boxy, které v podstatě vypadají jako obrovské LEGO kostky. Kolekce bude dostupná v obchodních domech IKEA od 1. října.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *