Plus Mínus 99 slov – Pinterest roste do krásy

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

FACEBOOK

Online brand FACEBOOK začal propojovat chatovácí prostor Facebook Messenger a Instagram Direct Messages. Obě platformy si tak budou moci zasílat zprávy mezi sebou.

Instagram

Mobilní aplikace Instagram začíná zavádět nová ochranná opatření. Cílem je ochrana uživatelů i zachování autentického obsahu.

Pinterest roste do krásy

Sociální síť Pinterest rozšiřuje své rozsahy tónů pleti v možnostech vyhledávání beauty. A svět bude zase o něco krásnější..

Facebook

I sociální síť Facebook začíná využívat funkci #hashtagů ke zvýšení dosahu jednotlivých příspěvků.

Adidas s povolením zabíjet

Sportovní značka adidas a nejnovější díl trháku 007 spojily své síly. Společně vytvořily limitovanou kolekci sportovní obuvi, která byla navržena v minimalistickém stylu nejslavnějšího britského agenta.

IKEA katalog slaví 70 let!

Nábytkářská značka IKEA slaví 70 let svého katalogu. Při té příležitosti dostal magazín novou online formu s čistějším designem i intuitivnějším rozhraním.

Apple jde proti proudu

Americká značka Apple natočila video spot ve spolupráci s režisérem Damienem Chazelleem. Ten je specifický svým formátem, natočeným na výšku, na mobilní telefon.

Ester opět v akci

Dvojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká se opět spojila s potravinovým řetězcem Lidl. Tentokrát spolu “vyrazili” na výlet do hor.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *