Plus Mínus 99 slov – Konec jednoho Facebooku

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Heineken – „Na pivo s odstupem.“

Globální pivovarnická značka Heineken odstartovala souboj s pandemií po svém a spustila reklamní kampaň, ve které ukazuje, že na pivo si můžeme zajít všichni společně, a zároveň bezpečně.

Instagram

Mobilní aplikace Instagram vytvořila ve svém feedu nové místo pro inzerci, a to na úplném konci kanálu příspěvků. Reklam a dobrých zpráv zkrátka není nikdy dost.

Konec jednoho Facebooku

Klasický design na Facebooku přestane existovat v září tohoto roku. Všichni uživatelé se automaticky přepnou na nové rozvržení.

Netflix

Poskytovatel online filmů Netflix testuje několik variant funkce náhodného přehrávání. Ty by uživatelům umožňovaly sledovat něco náhodného.

Parodie jménem Apple

Jen pár hodin po zrušení licence Fortnite v App Store, vydal tento tvůrce video her parodii na kultovní reklamu z roku 1984 od Apple.

Pinterest

Na oslavu National Black Business Month, Pinterest vytvořil novou kolekci Pinterest Shop s černými firmami v oblasti módy a krásy.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *