Plus Mínus 99 slov – Božkov slaví 100 let!

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Osobnosti digitálního marketingu 2020

Odborná porota WebTop100 nominovala mezi kandidáty o Osobnost digitálního marketingu pro rok 2020 i našeho CEO Davida Vurmu. Držte palce při hlasování!

Niceboy vyslyšel přání zákazníků

Česká značka Niceboy uvedla společně s novým konceptem komunikace i guerillu. Ta byla zaměřena na produkt bezdrátových sluchátek, umístěných na sochách po celé Praze.

 

Božkov slaví 100 let!

Výrobce českých alkoholických nápojů uvedl na trh dva nové produktu, a to ke stoletému výročí svého vzniku. Tak na zdraví a na dalších 100 let!

„Platba neprovedena“

Češi začali v reakci na pandemii opět šetřit. Finanční domy na covidovou situaci reagují nabídkou úvěrů a půjček s možností odložení platby.

Rohlík.cz v závalu objednávek

Internetový obchod s potravinami Rohlík.cz zavádí opatření, která omezí nákupy. Ta mají pomoci od náporu objednávek během coronavirové krize.

Ikea pomůže firmám

Švédský nábytkářský gigant v Česku zavádí možnost pronájmu nábytku firmám. Pokusí se jim tím alespoň trochu ulehčit podmínky podnikání v této finančně náročné situaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *