Plus Mínus 99 slov – Bílé Vánoce v Albertu

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Netflix

Streamovací služba Netflix umožní využívání předplacených karet. Ty bude možné zakoupit například v obchodních řetězcích Billa, Kaufland nebo Penny. Netflix si od jejich prodeje slibuje otevření „dveří“ do dalších domácností.

Vánoce na Facebooku

Sociání síť Facebook připravila pro své uživatele vánoční webináře. Ty budou zaměřeny na tematiku Vánoc a sezónních svátků.

Zoot na Alze

Český internetový prodejce oblečení a obuvi Zoot se spojuje s Alzou. Tímto krokem mimo jiné reaguje na druhou vlnu pandemie a vzrůstající zájem o online nákupy.

Instagram

Sociální síť Instagram začala testovat novou funkci ve Stories. Ta umožní uživatelům reagovat na Stories přímo v jeho rozhraní, nikoli ve zprávách.

Bílé Vánoce v Albertu

Obchodní řetězec Albert spustil svou vánoční marketingovou kampaň. Ta klade důraz na emocionální příběh a kouzlo bílých Vánoc, které menší děti nikdy nezažily.

Sociální sítě v roli gatekeeperů

Dramatický průběh amerických voleb se projevil na sociálních sítích. Twitter a Facebook začaly cenzurovat extrémní obsah na stránkách politicky angažovaných uživatelů. Nejsledovanější je v tomto kontextu Twitter úřadujícího prezidenta Donalda Trumpa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *