O pohár Eshopisty letos zabojují desítky firem. Změřte s nimi síly!

Třetí ročník fotbalového turnaje O pohár Eshopisty odstartuje 17. srpna za účasti více než 20 týmů, mezi nimiž nebude chybět například Pilulka.cz, Ford, Komerční banka nebo Miton. Registrujte se nyní, zbývají poslední místa!

Sportovní odpoledne ve znamení boje O pohár Eshopisty, kde můžete vyhrát nejenom ve fotbale, ale také například v soutěži o nejlepší fanoušky. To vše slibuje na čtvrtek 17. srpna již třetí ročník turnaje pod hlavičkou diskusního cyklu Eshopista, na kterém se sejdou fotbalové týmy předních českých e-shopů a dalších e-commerce projektů. Vedle sportovního zážitku navíc vaše chuťové pohárky potěší kvalitní občerstvení, výstava vozů značky Ford nebo možnost networkingu se zajímavými lidmi.

 

Registrace e-shopových týmů do fotbalového turnaje probíhá právě nyní, očekávaná účast je více než 20 týmů. Všechna utkání se budou hrát na třech hřištích pro malou kopanou. Počet hráčů na jeden tým je vždy 5+1, ale přihlásit se může až 8 hráčů. Online registrací získáte vstupenku pro celý svůj tým, který bude mít během turnaje zajištěné občerstvení. Po finálním zápasu se všichni účastníci i diváci mohou těšit na večerní afterparty s grilováním.

V loňském ročníku si zlatou medaili odnesl tým e-shopu Patro.cz, jenž se o prvenství utkal s Feedo.cz. Na třetím místě skončil Seznam.cz. O výhry zabojovaly také skupinky fanoušků, kteří jsou vítáni i letos.

Registrujte svůj tým ještě dnes a dejte 17. srpna na frak konkurenci. Akce se koná na fotbalovém hřišti Sportovního a rekreačního areálu Pražačka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: