Konference Emailing 2020 je za dveřmi.

200První ročník unikátní tuzemské konference zaměřené na emailing se rychle blíží. Už v říjnu si můžete poslechnout deset spíkrů z různých koutů světa, nasát aktuální trendy a networkovat se špičkami v oboru. Registrujte se ještě dnes.

Ve snaze získat aktuální informace a novinky ze svého oboru se čeští e-mail specialisté zúčastňují ročně několika akcí věnovaných online marketingu či e-commerce. Doposud ale v České republice neexistovala konference speciálně zaměřená na e-mailing. My jsme se rozhodli tuto situaci změnit, a tak se 6. října můžete těšit na první ročník Emailing2020, jedinou konferenci svého druhu u nás.

Dorazí kapacity z oboru

Emailing2020 bude probíhat v příjemném prostředí konferenčního centra City v Praze 4. Zde bude začátkem října odevzdávat svoje know-how více než deset špičkových e-mail specialistů z celého světa. Kromě českých spíkrů se můžete těšit i na takové kapacity jako Jordie van Rijn z Nizozemí, Tamara Gielen z Belgie, či Kath Pay z Velké Británie. Konference se kromě palčivých témat e-mailingu dotkne také problematiky automatizace, kreativy, dat a CRM.

Pokud máte obavy z jazykové bariéry, můžete je hned teď hodit za hlavu – v rámci konference bude totiž k dispozici simultánní překlad zahraničních přednášekPřihlaste se ještě dnes.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: