Eshopista přivítá Mall Group, esa české e-commerce

Superskupina Mall Group, za jejímž vznikem stojí přední čeští investoři, bude hostem dubnového Eshopisty a přinese zajímavé odpovědi na otázky ze současné  e-commerce.

Tvoří e-commerce skupinu s nejhodnotnějším portfoliem na CEE trhu, do které spadá kromě MALL.cz i CZC.cz, Vivantis a celá řada specializovaných eshopů. Panelová diskuze s Mall Group zakončí 3. ročník diskuzního setkání Eshopista a uzavře tak další úspěšný rok plný zajímavých hostů a setkání, která si pravidelně nenechá ujít okolo 150 diváků.

E-commerce skupina Mall Group spadá pod investiční společnost Rockaway Capital Jakuba Havrlanta a představuje její prozatím nejvýznamnější investici. Vedle tuzemského trhu se Mall Group soustředí i na region střední a východní Evropy. Na Eshopistovi 19. dubnaPaspově sále vystoupí členové managementu Mall Group: Jitka Dvořáková (Sales), Pavel Knap (Logistics), Radko Sekerka (Product), Ivan Vodička (Customer Care & Retail) a Dušan Zábrodský (Countries & Marketplace).

Před začátkem panelové diskuze s představiteli Mall Group se diváci mohou těšit na prezentaci zástupců společnosti MailStep, která se zaměřuje na fulfilment. Po první části panelové diskuze bude následovat networking s osobnostmi ze světa e-commerce a po skončení Eshopisty hosty čeká i afterparty v Music baru Phenomen.

Nezapomeňte se přihlásit na jarního Eshopistu, který se uskuteční 19. dubna od 16:00 v Paspově sále, a nenechte si tak ujít jedinečnou příležitost vidět Mall Group naživo. Přihlásit se můžete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: