Marketing Festival – co najdete na našem stánku?

Marketing FestivalJedete na Marketing Festival? Děláte PPC, obsah nebo SEO? Ať je to jakkoliv, přijďte si na náš stánek pro originální tematickou placku. Jen tak přítomným návštěvníkům jasně řeknete, kdo vlastně jste.

Marketing Festival se již tradičně koná v Brně v prostorech Janáčkova divadla, tentokrát ve dnech 26. – 28. listopadu. Přítomni budeme jako každý rok hned několika způsoby: Ondřej Klega s Denisem Wančou ve čtvrtek povedou workshop zaměřený na budování zákaznické loajality. Od Magdy Divišové se zase naučíte, jak najít ty správné lidi do vaší firmy či projektu. A v pátek budeme přítomni v případové studii Vaše-čočky.cz, na jejíž realizaci jsme se podíleli.

Jsem SEO guru! A PPC!

Připravili jsme si toho pro vás ale mnohem více. Od pátečního prvního přednáškového dne najdete náš stánek v horním patře Janáčkova divadla. Zavítat k nám můžete nejen za odpočinkem či na kus řeči s našimi specialisty, ale také pro originální placku s motivy online marketingu, kterou si dokonce můžete sami vyrobit.

Už dopředu jsme pro vás připravili na placky řadu motivů, kterou se snažíme myslet skutečně na všechny – PPCčkaře, SEO specialisty, copywritery nebo jen fandy e-commerce obecně. Myslíte si, že obsah je král? Jsme na vás připraveni. Jste PPC nebo SEO guru? Ono je to vlastně jedno, stačí, že si to o sobě myslíte – a díky naší placce to můžete říct i ostatním. 🙂 Nezapomeneme ani na ty kreativní z vás, kteří si mohou na místě vyrobit placku vlastní – na připravené vzory lze přidat vlastní hashtag, kresbu či nápis.

Jak placky vypadají?

Však se podívejte sami – přidáváme pár ukázek, které jsme vyrobili v naší firmě (a způsobili tím nemalý poprask mezi kolegy):

Festplacky Marketing festival

Soutěžte o dárkový koš!

Abychom nezapomněli: s plackou můžete také soutěžit. Toho z vás, který pod hashtagem #festplacky nasbírá nejvíce like, odměníme dárkovým košem se spoustou dobrot! Pro více informací sledujte náš Twitter kanál nebo se staňte našimi fanoušky na Facebooku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: