Plus Mínus 99 slov – S Legem do světa pohádek

Každý týden se s vámi podělíme o desítku kampaní, novinek, divností nebo zajímavostí, které nás baví. Staráme se o sociální sítě a tyto věci k tomu prostě patří! O tom je rubrika Plus mínus 99 slov.

Vánoce u Lega

Vánoční kampaň nejslavnější stavebnice světa zavede diváky do pohádek. Jejím cílem je rozvoj i inspirace ke společnému hraní dětí s dospělými.

Vánoce v CCC

Obuvnická značka vypustila vánoční kampaň, ve které nahlíží svým hrdinům do oken. V kampani je zdůrazněna hodnota emocí a opravdových vztahů.

IKEA je proti domácímu násilí

Švédský nábytkářský gigant vypustil novou kampaň, ve které bojuje proti domácímu násilí. Reaguje tak na dlouhodobé společenské problémy, které se s tímto tématem vážou.

Snapchat

Americká aplikace láká tvůrce na peníze. Přichází s formátem krátkých hudebních videí a jejich tvůrcům slibuje finanční odměny.

Vánoční večírek online?

Velké společnosti budou testovat virtuální realitu na svých vánočních večírcích. V rámci koronavirové krize jsou večírky velkých společností přesunuty do bezpečnějšího prostředí onlinu.

Facebook

Sociální síť Facebook oznámila začátek spolupráce s Better Business Bureau. Ta bude probíhat v rámci kampaně , která má nakupujícím pomoci vyhnout se podvodům.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *