Logo ACOMWARE

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

E-feed - leden 2014

Aktuálně z e-commerce
Moz 6 marketingových předpovědí pro rok 2014

Moz

Rand Fishkin z Mozu přinesl krátký report z událostí roku 2013 a srovnal je se svými předpověďmi. Přečtěte si, jak moc se ve svých odhadech zmýlil a co předpovídá nejen SEO pro rok následující.

line.png
Podnikatel.cz E-shopy si vloni vydělaly 60 miliard. Jaké další úspěchy si připsaly?

Podnikatel.cz

Česká e-commerce každoročně roste o desítky procent a ani v roce minulém se tento trend nezastavil. Podívejte se na rozhovor s Janem Jírovcem z Allegro Group, provozovatele nákupního rádce Heureka.cz.

line.png
Lupa.cz E-commerce 2013: Fúze e-shopů, Amazon v Česku i sázka na jídlo

Lupa

Souhrn událostí roku 2013 přinesla také Lupa. E-shopy otevírají kamenné pobočky, retailisté směřují na online trh, služby provozující balíkomaty se spojují a do toho všeho nový občanský zákoník.

Inspirační káva v Acomware
Inspirační káva Domluvte si nezávaznou konzultaci s odborníky

Přijďte na kávu do Acomware a sejděte se s našimi odborníky, kteří svými konzultacemi pomohli k růstu desítkám e-shopů. Dozvíte se, kam svůj e-shop můžete dále posunout a načerpáte novou inspiraci pro Vaše e-podnikání.

Neváhejte a přihlaste se na e-mailu info@acomware.cz.

Individuální školení se slevou
Individuální školení Odborné školení s 25 % slevou!

Vyberte si z naší nabídky individuálních školení. Ta probíhají nad Vašimi daty a Vaším e-shopem, proto již přímo na školení odhalíme největší chyby a navrhneme Vám jejich nápravu. Pro slevu napište do Vzkazu pro nás kód "XXXXX".

>> Chci jít na školení <<

mohlobysehodit.png
Google Analytics Základní postupy pro analýzu dat pomocí Google Analytics

Dlouhý chvost

Pavel Jašek na svém blogu přinesl návod, jakým způsobem analyzovat data v Google Analytics. Hlavní myšlenkou článku je, že sledovat data se vyplatí hlavně pro potvrzení domněnek a hypotéz, nikoli jen pro náhodné objevování.

line.png
Nielsen Norman Group Proč stačí testovat jen s 5 uživateli

Nielsen Norman Group

Jakob Nielsen z Nielsen Norman Group ukazuje, proč stačí uživatelské testování jen s pěti uživateli. Dále se dozvíte, při jakém množství testů dosáhnete nejlepších výsledků a dočtete se další zajímavé tipy.

line.png
Marketing Land Využívejte GA k tvorbě kampaní, ne jen k vyhodnocování

Marketing Land

Většina e-shopů sbírá data o svých zákaznících - jejich nákupech, chování na webu nebo demografii. Článek Vám prozradí, jak sledování a vyhodnocování těchto dat můžete využít k plánování Vašich budoucích kampaní.

Video
Video E-shopy nevyužívají svá data

Po listopadové panelové diskuse na téma zákazník vznikla série 3 videorozhovorů se zástupci CZC.cz, IKEA a DATARTu. Jitka Dvořáková odpovídá na otázky týkající se využití dat a směřování CZC.cz, Radek Pazour objasňuje situaci kolem vznikajícího e-shopu IKEA a Jiří Navrátil vysvětluje, co je věrnostním systémem DATARTu a proč nechtějí zákazníky uplácet slevami a nižší cenou.

ACOMWARE

Pokud si nepřejete tato obchodní sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware