Případové studie

Případové studie vám přiblíží, jakým způsobem pracujeme pro naše klienty. Najdete v nich vždy bližší představení služeb a technologií, které jsme využili pro zlepšení výsledků u našich firem. Nedílnou součástí jsou i výsledky vzájemné spolupráce – růsty návštěvnosti, konverzí neb obratu.

Zajímá vás, jak měřit a interpretovat výsledky vašeho podnikání? Užitečné rady a tipy najdete v rubrice webová analytika.

Jak tržby Topenilevne.cz vyrostly o 50 % díky SEO

S e-shopem Topenilevne.cz jsme začali kontinuálně spolupracovat na optimalizaci webových stránek a zpětných odkazů na přelomu roku 2018/2019. Naším cílem bylo především zlepšení přirozené návštěvnosti z neplaceného vyhledávání, se kterou úzce souvisí i zlepšení pozic ve vyhledávačích Google a Seznam. Samozřejmě jsme se soustředili i na lepší pokrytí důležitých klíčových slov, aby klientův web mohl být ve výsledcích vyhledávání zobrazen na širší spektrum vyhledávacích dotazů.

Číst více

Acomware zkvalitnil díky automatizaci search kampaně pro Skupinu ČEZ

PPC kampaně ve vyhledávací síti jsou důležitou součástí online marketingových aktivit ČEZ. A tyto kampaně si ukrajují znatelný koláč v rámci investic do online reklamy. Kampaně ČEZ totiž kombinují nejen klasické služby, jako dodávky plynu či elektřiny, ale jde také o nejrůznější nekomoditní produkty. Například fotovoltaika, tepelná čerpadla aj. Přečtěte si, jak jsme díky automatizaci zkvalitnili jejich search kampaně ve spolupráci s PPC Bee.

Číst více

Náš CSS program zvýšil Tescomě imprese produktů v Google nákupech až o 50 %

S Tescomou, českým výrobcem originálních kuchyňských potřeb, spolupracujeme na výkonnostních kampaních od konce května 2019. Pro zvýšení efektivity Smart Shopping kampaní jsme klientovi doporučili produkty v Google nákupech převést pod náš CSS program. Když jsme mu vysvětlili výhody, souhlasil s otestováním. Přečtěte si výsledky.

Číst více