Podzimní kalendář e-shopaře

Ztrácíte se v nabitém kalendáři podzimních e-commerce akcí? Chcete kromě návštěvy českých konferencí vyrazit i do zahraničí? Pro všechny e-shopaře přinášíme přehled toho nejlepšího, co by vám letos na podzim nemělo uniknout.

 

Europe´s Customer Festival

Konference zaměřená pouze a jen na zákazníka – to je Europe´s Customer Festival. Cesta zákazníka od první interakce až po opakované nákupy, zákaznická věrnost, big data nebo multichannel komunikace se zákazníky – to jsou jen některá témata přednášek a diskusí londýnského festivalu.

Kdy: 9. – 10. září

Kde: Londýn, Velká Británie

Web: www.terrapinn.com/conference/customer-festival


 

DMEXCO

dmexco1Digital Marketing Exposition & Conference – to je celý název konference, která se uskuteční v německém Kolíně od 10. do 11. září. Těšit se můžete na vystavovatele z celé Evropy a také na spíkry z řad Google, Yahoo, Facebooku či Microsoftu.

Kdy: 10. – 11. září

Kde: Kolín nad Rýnem, Německo

Web: www.dmexco.de


 

Eshopista

I na podzim pokračuje série mítinků s úspěšnými e-shopaři. Jako první se představí Roman Blažek spolu s Janem Jírovcem ze Snowboards.cz, v nejbližších dnech pak budou zveřejněna další jména – rozhodně se máte na co těšit. Přijďte načerpat inspiraci a poslechněte si příběhy těch nejlepších.

Kdy: 11. září, 14. října, 13. listopadu, 11. prosince

Kde: Restaurant DANUBIO, Praha

Web: www.eshopista.cz


 

Ecommerce Trends CEE 2014

Čtvrtý díl konference Ecommerce Trends se uskuteční na varšavském Národním stadionu. Prezentovány zde budou nejzajímavější e-commerce projekty, poslední trendy v online marketingu či nejinovativnější služby. Mezi další témata patří ruská e-commerce, úspěch v multichannelu nebo e-shop zítřka. Kompletní program najdete na webu konference.

Kdy: 23. – 24. září

Kde: Varšava, Polsko

Web: www.2014jesien.ecommercetrends.pl


 

E-Business Forum 2014

6. ročník jedné z největších tuzemských e-commerce akcí. Mezi řečníky najdete osobnosti jako jsou Tomáš Čupr, Martin Kasa, Václav Štrupl, Josef Matějka nebo Martin Rozhoň, tím rozhodně výčet kvalitních přednášejících nekončí. Žádný e-shopař by neměl chybět.

Kdy: 25. září

Kde: Kongresové centrum U Hájků, Praha

Web: www.tuesday.cz/akce/e-business-forum-2014


 

eCommerce Expo

Největší evropská e-commerce výstava se uskuteční začátkem října v Londýně. E-shopaři zde načerpají inspiraci nejen v online marketingu, ale i v dalších důležitých odvětvích – e-commerce řešeních, platbách, logistice nebo multichannel strategiích.

Kdy: 1. – 2. října

Kde: Londýn, Velká Británie

Web: www.ecommerceexpo.co.uk


 

ShopComm

4. ročník největší slovenské akce pro e-shopaře se uskuteční 2. října v bratislavském hotelu Saffron. Program i řečníci budou zveřejněni v nejbližších dnech.

Kdy: 2. října

Kde: Hotel Saffron, Bratislava

Web: www.shopcomm.eu


 

etailment Summit 2.014

Po úspěšné premiéře pokračuje etailment Summit & Expo druhým ročníkem. Konference je určená především pro zástupce retailových firem, hlavním tématem bude využití onlinu nejen jako prodejního kanálu, ale jako prostředku k vytvoření interaktivního obchodu napříč kanály.

Kdy: 7. – 9. října

Kde: Berlín, Německo

Web: www.conferencegroup.de/kongresse/e-commerce/etailment-summit-2014


ShopRoku Meeting 2014

logo_meetingVečerní program k výsledkům 6. ročníku nejlepších českých e-shopů se uskuteční 9. října v nově zrekonstruované Galerii Mánes. Můžete se těšit na sérii workshopů a přednášek zakončenou slavnostním vyhlášením těch nejlepších a nejzajímavějších e-commerce projektů roku 2014.

Kdy: 9. října

Kde: Galerie Mánes, Praha

Web: www.shoproku.cz/shoproku-meeting


 

Marketing Festival 2014

Vrchol letošního podzimu. Brněnský Marketing Festival se natáhl na 3 dny, což slibuje ještě více přednášek a workshopů světové úrovně. Letos se můžete těšit kupříkladu na Avinashe Kaushika, Petera Meyerse nebo Mika Kinga.

Kdy: 31. října – 2. listopadu

Kde: Janáčkovo divadlo, Brno

Web: www.marketingfestival.cz


 

WebTop100 2014

Celodenní konference plná aktuálních trendů, přednášek a případových studií, následovaná slavnostním vyhlášením nejlepších webových a e-commerce řešení za rok 2014.

Kdy: 6. listopadu

Kde: Konferenční centrum City, Praha

Web: www.webtop100.cz

 

Všechny články autora: David Hořava

Celkem 1 komentář k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: