Školili jsme české retailisty: podívejte se na ohlasy a fotky z akce

skoleniVe čtvrtek 14. května jsme v Praze ve spolupráci s Česko-německou obchodní a průmyslovou komorou školili české retailisty o trendech v oblasti e-commerce. Jaké byly ohlasy?

Školení se konalo v prostorách Česko-německé obchodní a průmyslové komory, s níž ACOMWARE v tomto roce intenzivně spolupracuje. Jeho hlavním cílem bylo představit účastníkům potenciál pro jejich růst v prostředí české e-commerce, nechyběly ani aktuální informace o trendech v nakupování nebo důležitosti mobilních verzí internetových projektů. Na akci byl také představen spotřebitelský výzkum na téma zákazník v roce 2015.

„Seminář byl pro mě velice prospěšný. Ukázal široké možnosti a využití potenciálu online marketingové komunikace prostřednictvím internetových kanálů,” říká Jana Halámková ze společnosti ZENOVA services s.r.o., která zajišťuje technickou správu budov a další služby pro kancelářské a obchodní prostory. Školení zaujalo také společnost Hettich ČR. „Školení se mi líbilo, bylo velmi přínosné. Je jen škoda, že řada postřehů je těžko aplikovatelná v naší firmě s velmi specifickým produktem, který se těžko komunikuje koncovým zákazníkům,” říká Petr Staněk.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: