E-feed (srpen 2015) – odkup podílu CZC.cz nebo příležitosti a bariéry expanze do zahraničí

Jaké jsou příležitosti expanze do zahraničí jako možnosti pro rychlejší růst Vašeho podnikání? Prodej 35% podílu v CZC.cz – čeká nás expanze specialisty na počítačové komponenty? Pětice právních tipů pro eshopisty, 14 jednoduchých vychytávek pro zlepšení CTR vašich e-mailů a mnoho dalšího v aktuálním e-commerce zpravodaji.

Logo ACOMWARE

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

  E-feed – srpen 2015

Aktuálně z e-commerce
CZC E-commerce Holding získal 35 % v CZC.cz. Chystá expanzi!

Lupa.cz

Po únorovém Eshopistovi se zdálo, že Josef Matějka neplánuje prodej obchodu za žádnou cenu. Nyní je zcela jisté, že investiční skupina E-commerce Holding přeci jen majitele CZC.cz přesvědčila a odkoupili více než třetinu podílu.

line
E15.cz Kup teď, zaplať později: e-shopy vytáhly proti nákupům na dobírku

E15.cz

Inovace služeb dopadá i na sektor financí. Stále populárnějším se stává oddělení nákupu a platby za zakoupené zboží a tím i zpříjemnění nákupního procesu zákazníkovi, který za zboží zaplatí až po zkušební 14 denní lhůtě.

line.png
Lupa.cz Počet mobilních nákupů se letos může zdvojnásobit

Lupa.cz

Přestože více než 75% e-shopů nevlastní mobilní verzi obchodu, nakupování přes mobilní telefon stále oblíbenější. Dle Twisto se nárůst m-commerce může letos vyšplhat až na dvojnásobek.

E-shopista turnaj
E-shopista turnaj O pohár Eshopisty: V nabitém turnaji zvítězil Seznam.cz

Minulý čtvrtek se v Praze uskutečnil fotbalový turnaj předních českých e-commerce týmů pod hlavičkou diskusní platformy Eshopista. Nechyběly souboje a napětí, dobré jídlo nebo odvážné fanynky. Jak se podařila akce za účasti více než 200 lidí?

>> Číst dále <<

Novinky v ACOMWARE
APEK 5 základních právních tipů pro eshopisty

Nedávno uskutečněný seminář APEK v režii JUDr. Josefa Aujezdského přinesl zajímavé poznatky o aktuálním stavu legislativy v e-commerce. Podívejte se na nejzásadnější postřehy z akce.

line.png
ibmmc2 Od Silverpopu k IBM Marketing Cloud

Počínaje 4. srpnem 2015 dochází k přerodu značky Silverpop. IBM tímto završuje své kroky, které měly za cíl postupné převzetí a začlenění nástroje mezi služby společnosti.

line.png
expanze Příležitosti a bariéry expanze do zahraničí

Expanze na zahraniční trhy je jedním z nástrojů k zajištění rychlejšího růstu vašeho e-shopu. Jaké příležitosti a výhody nabízí? A jakým bariérám budete muset čelit?

marketing-festival
ecf

Marketing Festival vyhlašuje pátrání po případovkách

Máte v rukávu dosud nezveřejněné výsledky z online marketingové strategie nebo nečekaně dobrá čísla z kampaní – PPC, SEO, affiliate, sociálních médií… nebo jakéhokoliv jiného odvětví digitálního marketingu?

>> Sem s nimi! <<

mohlobysehodit.png
ordervalue 5 taktik, které Vám pomohou zvýšit průměrnou objednávku

Shopify

Založíte e-shop, snažíte se ho protlačit mezi potenciální zákazníky, začínáte prodávat pár kusů zboží a posléze zjistíte, že všechny Vaše průměrné objednávky mají nízkou hodnotu. Ke zvýšení Vám pomůže těchto 5 taktik.

line.png
CTR Zlepšete své e-mailové CTR pomocí 14 jednoduchých vychytávek

Kissmetrics

Víte, že druhou nejdůležitější metrikou e-mailové kampaně je Click-Through-Rate? Pokud hodláte zvýšit jeho míru, určitě vyzkoušejte následujících 14 zlepšováků!

line.png
UX Je UX důležité pro lepší pozici v Google?

Econsultancy

Provedením lepšího UX webu Vám může být odměnou výhodnější pozice v Google SERP. Které části UX jsou nejdůležitější a vyplatí se na ně zaměřit pozornost?.

sleva
ecf

E-commerce Forum 2015

Hledáte unikátní informace nebo platformu pro výměnu zkušeností? Jste marketér, manažer, majitel e-shopu či franšízy nebo stratég značky?

Potom nesmíte chybět na 8. ročníku konference E-commerce forum!

Pro slevu 1 900 Kč použijte slevový kód acomware.

>> Objednat vstupenky <<

ACOMWARE

Pokud si nepřejete tato obchodní; sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: