E-feed (srpen 2014) – automatické tagování v Skliku a případovka Feedo.cz

V srpnovém čísle našeho e-feedu jsme přinesli informace o prodeji Datartu, spuštění betaverze automatického tagování v Skliku nebo našem výhledu na letošní Vánoční sezonu. Publikovali jsme také případovou studii Feedo.cz nebo podzimní kalendář e-shopaře.

logo

E-feed – srpen 2014

Aktuálně z e-commerce
Lupa.cz Provozovatel Euronics koupil 20% podíl v Datartu

Lupa.cz

Francouzská skupina Darty odprodala majoritní podíl ve firmě Datart. Tu tak opět ovládli čeští zakladatelé. Novým akcionářem se stal zlínský HP Tronic, provozující síť prodejen Euronics a internetový obchod Kasa.cz.

line.png
Seznam.cz Sklik spustil betaverzi automatického tagování URL

Sklik.cz

Vývojáři Skliku připravili nový nástroj, který umožňuje automatické doplňování parametrů do cílových URL. Nástroj přímo podporuje analytický software Google Analytics, ale využít ho mohou i inzerenti používající i jiné měřicí nástroje.

line.png
IHNED Expert Elektro šetří na prodejnách, zboží prezentuje na tabletech

IHNED.cz

Šéf Expert Elektro Peter Weiss plánuje expanzi o dalších 5 prodejen. “Nové prodejny přitom mohou být menší, jelikož stačí vystavit část sortimentu na ukázku a zbytek se dá prezentovat přes tablety, čímž se šetří náklady.”

Studie
Studie Feedo.cz: Přivedli jsme zákazníky z kamenných obchodů na internet

Feedo se díky své specializaci na výživu a zboží pro kojence pohybuje v oblasti FMCG – rychloobrátkového maloobchodního zboží. Cílovou skupinou jsou těhotné ženy a maminky s dětmi ve věku 0 – 3 roku, které většinou navštěvují kamenné prodejny.

> Přejít na studii <<

Sledujte nás:fb.pngtw.pngyt.png

Novinky v ACOMWARE
Vánoce Vánoce se blíží, zákazníci objednají až o 25 % více zboží

V posledních letech rostl počet objednávek o Vánocích vždy o minimálně 15 %. Jaká bude situace letos? Kdy budou zákazníci nejvíce objednávat? Jste připraveni? Přinášíme unikátní analýzu i názory předních českých e-shopů.

line.png
10 chyb 10 největších chyb českých e-shopů (část třetí)

V závěrečné části našeho seriálu jsme se podívali na zbylé nejčastější chyby českých e-shopů. Řeč byla mimo jiné o roli srovnávačů zboží, důležitosti správného analyzování dat nebo zda je dnes potřeba se vzdělávat.

line.png
Kalendář Podzimní kalendář e-shopaře

Ztrácíte se v nabitém kalendáři podzimních e-commerce akcí? Chcete kromě návštěvy českých konferencí vyrazit i do zahraničí? Pro všechny e-shopaře přinášíme přehled toho nejlepšího, co by vám letošní podzim nemělo uniknout.

Videopozvánka
Roman Blažek

Do dvou let budu jednička na sportovním trhu!

Jak 100milionovou „one-man show“ provézt těžkou krizí? Kam investovat, když ostatní krachují? Jak vlastní značkou dát trhu přesně to, co potřebuje? Jak největší český snowboard e-shop plánuje expanzi do EU? Přijďte na druhý díl panelové diskuse Eshopista, tentokrát s Romanem Blažkem ze Snowboards.cz.

Slevový kód: acomware-02-mnb

mohlobysehodit.png
KISSmetrics Maximalizujte potenciál vašich marketingových kampaní

KISSmetrics

Využijte všechny dostupné marketingové kanály a maximalizujte tak výkon vašich kampaní – naučte se pracovat s návštěvníky, které jste napoprvé nepřesvědčili. Blog Kissmetrics přinesl hezký návod i s praktickým příkladem.

line.png
Get Elastic 4 způsoby, jak od zákazníků získat více informací

Get Elastic

Dostatek informací o vašich zákaznících je klíčový pro váš úspěch, ať už podnikáte v čemkoliv. Získat tyto informace je ale velmi těžké. Podívejte se na 4 konkrétní způsoby, jak toho dosáhnout.

line.png
Shopify Jak recenze ovlivňují SEO a proč byste je měli mít

Shopify

Podle průzkumu serveru Marketing Land se až 90 % zákazníků při nákupu řídí online recenzemi. Mimo to ale mají vliv i na pořadí ve výsledcích vyhledávání a míru prokliku konkrétního výsledku. Vedle toho ovlivňují i lokální SEO.

ACOMWARE

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: