E-feed (květen 2015) – videa z mítinku s Tomášem Čuprem nebo růst e-commerce o 23 %

efeedkveten1Jaký byl dosud největší mítink Eshopisty s Tomášem Čuprem, na který zavítalo 250 hostů a co na sebe prozradil? Jak v 1. čtvrtletí rostla česká e-commerce a jaké obory tomu nejvíce pomohly? Spoustu zajímavého obsahu jsme vám opět přinesli v našem měsíčním e-commerce zpravodaji.

Logo ACOMWARE

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

  E-feed – květen 2015

Aktuálně z e-commerce
AW ecommerce index České e-shopy rostly v 1. čtvrtletí o 23 %

ACOMWARE

Pro letošní rok odborníci předpovídali růst české e-commerce o zhruba 10-15 %. Naše čísla za 1. čtvrtletí ale ukazují, že tempo růstu je zatím rychlejší – konkrétně o 23 %. Nejvíce se daří e-shopům s dětskými produkty nebo módou.

line.png
Eshopista Tomáš Čupr: Hlavní zbraní Rohlik.cz je logistika

Eshopista.cz

Logistika a kvalitní zákaznický servis jsou dnes hlavní přednosti supermarketu Rohlik.cz. Tomáš Čupr to prozradil na prvním setkání 2. ročníku diskusí Eshopista, kde také proběhl unikátní test této nové služby.

line.png
lupa-logo Proděti.cz spouští slovenskou verzi. S Bambinem chce jít i do Polska

Lupa.cz

Obchodní divize skupiny Rockaway rozšiřuje svůj záběr v oblasti dětského zboží. Nyní je na řadě Bambino.sk a do konce roku firma slibuje také polskou verzi. Bambino.sk by chtělo letos rozjet i vlastní značku produktů pro děti.

Studie
 op Juniorům dá přednost celých 50 % e-shopů

Progresivně rostoucí ecommerce trh klade velké nároky na eshopy. 47 % z nich chce letos posilovat svůj interní online tým. Personální otázku řeší často raději náborem juniorů, které si odborně vychovají.

>> Jít na výsledky <<

Novinky v ACOMWARE
Tipy Tipy na e-shopy: zbavte se nepotřebných věcí

Válí se vám doma spousta starých věcí? Vyzkoušejte novou službu, která zajistí odvoz i prodej spotřebičů, nábytku a dalších předmětů. Podíváme se na zoubek také dvěma originálním e-shopům určeným pejskařům a florbalistům.

line.png
Inovace Inovace v nakupování: nejzajímavější technologie

Zahraniční retailisté již dnes testují řadu zajímavých technologií a služeb, které činí nakupování zábavnějším či jednodušším. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější. A jak jsme na tom v ČR?

line.png
Trendy 5 nejdůležitějších trendů v online marketingu

Online marketing prochází stále rychlejším vývojem: každý rok se objevují nové technologie a cesty k podpoře prodeje, mění se také jejich efektivita. Jaké nejdůležitější trendy na poli online marketingu byste měli sledovat?

Pozvánka
Eshopista

“Chybí nám trochu podnikatelského sebevědomí”

Co na sebe Tomáš Čupr na Eshopistovi prozradil? „Za největší fail považuji prvních 23 let svého života. Byl jsem nespolehlivý, nic jsem nedokončil.” Přesto buduje už třetí obrovský business. Jak se mu to podařilo?

>> Podívat se na videa <<

mohlobysehodit.png
Blog ACOMWARE 5 chytrých nástrojů, které vám usnadní život

ACOMWARE

Chcete zvýšit zisk či obrat svého e-shopu? Jednou z cest je hledat nové technologie, které vám umožní delegovat některé procesy na ta správná místa. Vybrali jsme 5 nástrojů, které vám rozhodně pomohou.

line.png
Econsultancy Testujte, dokud nebude vaše cena nejlepší

Econsultancy

Drobné změny v cenách mohou přinést krátkodobé zisky. Testování pricingu pak přinese zisky v dlouhodobém měřítku. Přečtěte si skvělý článek od Econsultancy, jak zvýšit zisk i marži.

line.png
Transakční maily Jak má vypadat transakční email: shrnutí objednávky

ACOMWARE

Před časem jsme vám v testu transakčních emailů slíbili, že připravíme vzhled ideálního transakční emailu. Sliby se mají plnit – v článku na našem blogu si můžete mimo jiné stáhnout wireframe shrnutí objednávky.

ACOMWARE

Pokud si nepřejete tato obchodní; sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: