E-feed (červenec 2015) – novinky u Zboží.cz nebo chyby při vytváření PPC kampaní

V aktuálním e-commerce zpravodaji se z rozhovoru s Milanem Šmídem dozvíte novinky chystané službou Zboží.cz. Jaký je růst e-commerce ve druhém čtvrtletí, které zařízení dosahovalo nejvyšší nárůst meziročního obratu, a čeho byste se měli vyvarovat při tvorbě PPC kampaní.

Logo ACOMWARE

Nezobrazuje se Vám e-mail správně?

Prohlédněte si jej ZDE.

  E-feed – červenec 2015

Aktuálně z e-commerce
acomware Rozhovor: Plány a cíle Zboží.cz v roce 2015

ACOMWARE

Zboží.cz chce letos zvýšit své tržby o 15 %, prozrazuje jeho šéf, Milan Šmíd. Jaké novinky chystá, a kdy se dočkáme nového formátu XML feedu? Přečtěte si obsáhlý rozhovor na našem blogu.

line.png
Lupa.cz Rohlík.cz dorazil do Brna, na podzim se chystá do dalších měst

Lupa.cz

Po necelém roce od rozjezdu otevřel Rohlík.cz v Brně. Rozváží nákupy do 90 minut a 30 dní od první objednávky nabízí dopravu zdarma. V nabídce nechybí zboží z farmářského řetězce Sklizeno, obchodu Pet Center či drogerie Teta.

line
mjournal Cookies budou zahrnuty pod osobní údaje – ovlivní to cílenou reklamu

M-journal.cz

Cookies nacházejí v poslední době široké využití pro cílenou reklamu i marketing. V souvislosti s tím se EU obává negativních dopadů jejich využívání na soukromí uživatelů a chystá proto zpřísnění právní úpravy ochrany osobních údajů.

acomware-eci
ecommerce-index E-shopy rostly o 20 %, mobily překonaly tablety

Letošní rok by mohl být pro českou e-commerce rekordní: po růstu 23 % v prvním čtvrtletí se rovněž v tom druhém zvýšil obrat námi sledovaných e-shopů o výborných 20 %. Podívejte se na výsledky našeho E-commerce indexu za 2. čtvrtletí roku 2015.

>> Chci vidět výsledky <<

novinky-v-aw
brand 7 nejčastějších chyb v PPC kampaních

Na internetu koluje mnoho článků, které zmiňují chyby v PPC. Tento se však zabývá i chybami, které na první pohled nevypadají nijak vážně, ale v konečném důsledku kazí výkon kampaní a mohou také zbytečně zvyšovat náklady.

line
konference Přehled podzimních e-commerce konferencí

Podzim je za dveřmi a s ním i největší nadílka e-commerce konferencí. Jaké se chystají a co jejich obsah slibuje? A je možnost jimi vyplnit období letních dovolených?

line
google Retail@Google: Důležitost mobilu ohromně roste

Ve dnech 17. a 18. června se v Dublinu konalo setkání Retail@Google Summit zaměřené převážně na retail. Probírala se budoucnost nakupování, výhled ekonomiky a také užitečné Google nástroje, které mohou pomoci také i vám.

zveme-vas-na-konferenci
ecf

E-commerce Forum 2015

Hledáte unikátní informace nebo platformu pro výměnu zkušeností? Jste marketér, manažer, majitel e-shopu či franšízy nebo stratég značky?

Potom nesmíte chybět na 8. ročníku konference E-commerce forum!

Pro slevu 900 Kč použijte slevový kód acomware.

>> Objednat vstupenky <<

mohlo-by-se-hodit
googlebot Jak povolit Googlebotovi přístup k souborům CSS a JS

ACOMWARE

V posledních dnech začal Google prostřednictvím nástroje Search Console (nedávno zvaný Webmaster Tools) mnoha webům rozesílat upozornění, že Googlebot nemá přístup k souborům CSS a JS. Jak mu přístup znovu umožnit?

line
shopify 9 chytrých nápadů, jak automatizovat s IFTTT

Shopify

IFTTT má mnoho výhod pro běžného uživatele, ale také drobným firmám může ušetřit spoustu času. Podívejte se, jak můžete zautomatizovat sledování konkurence, zmínky na sociálních sítích a mnoho dalšího.

line
searchmetrics 5 nejdůležitějších faktorů, které ovlivňují pořadí na Google

Searchmetrics

Relevantní obsah a pozitivní uživatelská zkušenost jsou nejdůležitějšími faktory, které dostanou váš web na přední příčky vyhledávání Google. Přečtěte si aktuální studii společnosti Searchmetrics.

paticka

Pokud si nepřejete tato obchodní; sdělení dále dostávat, stačí se odhlásit pomocí odkazu: Odebrat mě ze seznamu

ACOMWARE s.r.o. • Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 • Tel.: 737 289 119
info@acomware.czwww.acomware.czfacebook.com/acomwaretwitter.com/acomware

Všechny články autora: David Hořava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: