ACOMWARE roste a posiluje svůj tým specialistů

logo_acomwarePo loňském úspěšném roce dochází v ACOMWARE k rozšiřování týmu obchodníků a specialistů. Některé pozice navíc stále obsazujeme.

Stejně jako pro e-shopy, také pro ACOMWARE byl rok 2014 rekordní. Důvěry našich partnerů si vážíme a také letos hodláme pokračovat ve zkvalitňování našich služeb. Že to myslíme vážně, dokazuje například certifikát agentury Sklik, který jsme získali jako jedna z pouhých 5 agentur v České republice. Kromě něj ale na začátku letošního roku také významně posilujeme náš tým zaměstnanců například o nové specialisty nebo obchodníky.

Posílení obchodu a performance

Již od konce loňského roku aktivně rozšiřujeme náš obchodní tým. První posilou se stala Simona Zábržová, která má více než 6 let zkušeností v oblasti online marketingu. Prodeji performance a PPC se bude nově věnovat také Michael Holobírek. Tým konzultantů a specialistů posílil nový konzultant Jaroslav Kaucký, který v minulosti působil mimo jiné jako marketingový ředitel Pepa.cz. O PPC kampaně našich klientů se nově stará Petra Mašková a Vojtěch Janoušek.

Tip: Stále hledáme například obchodníka pro inteligentní emailing. Více informací zde.

Nový šéf konzultantů a emailingu

Novým šéfem konzultantů se od začátku letošního roku stal Ondřej Smékal, který měl v minulosti na starosti větší klienty v Seznamu a následně u nás v ACOMWARE. Dosavadní šéf konzultantů Ondřej Klega se bude nově v pozici Bussiness Development Managera věnovat rozvoji vztahů s našimi současnými i budoucími partnery.

Tým pro emailový marketing vede od začátku roku Petr Cikán. K změnám došlo také v oddělení marketingu – dosavadní marketingová manažerka Magda Divišová se bude nadále starat o vybrané partnery, kromě toho vede také projekt OnlinePeople nebo se stará o cyklus diskusí Eshopista. Její místo manažera marketingu v ACOMWARE převzal Kamil Gric.

Tip: Věděli jste, že projekt OnlinePeople pomáhá ACOMWARE s náborem zaměstnanců?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Štítky: